Închide meniul

Vești bune pentru FC Argeș! Orașul Pitești va avea stadion nou, după ce arena „Nicolae Dobrin” va fi demolată

Sebastian Cristian Publicat: 10 martie 2023, 18:50

Reclamă
Vești bune pentru FC Argeș! Orașul Pitești va avea stadion nou, după ce arena Nicolae Dobrin” va fi demolată

Vești bune pentru FC Argeș

Sursă FOTO: Facebook FC Argeş

Vești bune pentru FC Argeș! Orașul Pitești va avea stadion nou, după ce arena „Nicolae Dobrin” va fi demolată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul stadion, care a mai fost numit „1 Mai”, și apoi „Municipal”, a fost construit în 1964, fiind unul dintre cele mai vechi stadioane din România.

Vești bune pentru FC Argeș! Orașul Pitești va avea stadion nou, după ce arena „Nicolae Dobrin” va fi demolată

Stadionul „Nicolae Dobrin” urmează să fie demolat pentru a face loc noii arene din Piteşti, a anunţat primarul Cristian Gentea în social media, potrivit FC Argeş.

„Guvernul României a aprobat în şedinţa de joi, 9 martie 2023, ‘desfiinţarea imobilului Complex Sportiv ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti, în vederea realizării pe acelaşi amplasament a obiectivului de investiţii ”Construire Stadion ”Nicolae Dobrin” din strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti’! Procedurile de demolare şi, ulterior, de construire a noii arene fotbalistice vor începe după apariţia Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial”, a notat Gentea pe Facebook.

Stadionul actual, numit iniţial ”1 Mai”, apoi ”Municipal”, şi din 2002, ”Nicolae Dobrin”, a fost construit în 1964.

Reclamă

Viitorul stadion va purta, de asemenea, numele Nicolae Dobrin, în memoria marelui fotbalist din Trivale, şi va fi construit cu sprijinul Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice, anunță news.ro.

Mihai Stoica, reacție categorică după ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș: „E păcat! Una e Petrescu, alta e un antrenor foarte tânăr!”

Mihai Stoica a avut o reacție categorică după ce Marius Croitoru s-a despărțit de FC Argeș! Marius Croitoru a fost dat afară de FC Argeș după numai cinci luni petrecute pe banca formației piteștene.

Mihai Stoica îl consideră un antrenor interesant pe Marius Croitoru, însă atrage atenția la faptul că ar trebui să-și tempereze comportamentul din timpul meciurilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum e prima dată când aud, am avut o zi agitată. A fost un nume, pe care îl plasam în categoria antrenorilor interesanți pentru noi. Echipa lui de la Botoșani juca exact ce ne doream noi, făcând și rezultate la Botoșani, cu jucători veniți liber de contract.

Nu-mi schimb părerea despre calitatea lui de antrenor, dar e păcat că nu se poate cenzura. Eu i-am spus că una e Petrescu, alta e un antrenor la început de carieră, foarte tânăr. Dacă te comporți așa, nu îți faci bine ție.

Eu am ceva pe bucket list. Să prind un stadion nou la Pitești. Știu că e un primar căruia îi place fotbalul. E păcat, Piteștiul e unul din leagănele fotbalului. Stadionul nou nu arată bine deloc”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și