Închide meniul
Foto

La 41 de ani, Carmen Negoiţă a pozat goală: „Nu trebuie să ne ruşinăm de corpul nostru!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2023, 15:10

Reclamă
La 41 de ani, Carmen Negoiţă a pozat goală: „Nu trebuie să ne ruşinăm de corpul nostru!”

Carmen Negoiţă a pozat goală la 41 de ani

Colaj Instagram

Carmen Negoiţă, fosta soţie a lui Ionuţ Negoiţă, a pozat complet goală la 41 de ani. Gestul femeii face parte din cadrul proiectului F.A.C.E, al lui Vali Bărbulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carmen Negoiţă a luat o decizie total neaşteptată la vârsta de 41 de ani. A decis să pozeze complet goală într-un proiect despre body shaming si bullying emotional (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO). Carmen Negoiţă a oferit şi o primă explicaţie pentru gestul său.

La 41 de ani, Carmen Negoiţă a pozat goală

Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce.

Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalti ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul ca un corp sanatos aduce beneficii atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al self esteem-ului”, a scris aceasta pe Instagram, acolo unde a şi publicat pozele.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Carmen Negoita (@carmennegoita)

Reclamă

Carmen Negoiţă arată ca o adolescentă şi poate fi confundată cu sora fiicei sale

Carmen Negoiţă reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari, deşi nu a apelat până la vârsta de 41 de ani fără să apeleze la operaţiile estetice. Nici acum nu are de gând să treacă, deşi recunoaşte că ar mai avea câteva aspecte de reglat.

La medicul estetician momentan nu cred că este cazul să trec, dar aș mai face câteva tratamente de curățare și hidtratare pentru că masca de protecție mi-a afectat cumva tenul și a trebuit să lucrez mai mult. Tot îmi apar coșuri ca și cum aș fi în adolescență. Ceea ce înainte nu îmi apăreau”, a spus Carmen Negoiţă pentru evz.

Cred că în primul rând este și mentalitatea, atitudinea asta. Eu sunt crazy. Eu știu să mă distrez. Chiar dacă îmi place să muncesc, dacă nu m-aș distra n-aș putea alfel. Orice weekend în care putem să dansăm, chiar și acasă, sau să ieșim undeva pentru mine este ideal. În plus, îmi plac oamenii, îmi place interacțiunea, nu sunt critică, încerc să nu fiu negativistă. Cred că anumite lucruri care te consumă din interior, te și îmbătrânesc. E adevărat, contribuie și îngrijirea exterioară. Sunt mai mulți factori: să ai grijă de tine, să bei apă, să dormi, să mănânci sănătos și ai toată partea de interior care nu te macină. Dacă ții cont de toate astea cred că poți să o duci bine mult timp”, a mai spus fosta soţie a lui Ionuţ Negoiţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și