Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 13 martie 2023

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2023, 16:05 / Actualizat: 17 martie 2023, 21:43

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 13 martie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la declaraţiile lui Gigi Becali, care a anunţat variantele de antrenori pentru FCSB, la transferul lui Jude Bellingham la Real Madrid.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update

1. Variante pentru FCSB

Gigi Becali a anunţat că are două variante pentru postul de antrenor cu licenţă PRO. Bogdan Lobonţ este una dintre soluţii, cealaltă fiind Elias Charalambous, fost jucător la FC Vaslui.

2. Porumboiu râde de Becali

Reclamă

Porumboiu se distrează pe seama lui Gigi Becali. Finanţatorul FCSB caută un antrenor. „Îi trebuie un valet, dar nu va lua campionatul fără antrenor”, a spus fostul şef de la Vaslui, pentru Antena Sport.

3. Bătaie pe Bellingham

Tot de pe AS.ro, afli că Real Madrid îl vrea pe Jude Bellingham. Galacticii vor lupta cu Liverpool pentru semnătura starului cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. Sub lupa „Baciului”

Gică Popescu a avut un mesaj dur pentru Sepsi şi FC U Craiova 1948. „Nu au arătat ca echipe de play-off”, susţine „Baciul”. Cele două joacă finala pentru ultimul loc din play-off.

5. Sorescu n-a uitat-o pe Dinamo

Dinamo a reuşit să se califice în play-off, iar Deian Sorescu a văzut meciul cu Poli Timişoara. „Nu puteai să nu mă întrebi?”, a fost răspunsul lui Sorescu când a fost întrebat dacă şi-a urmărit fosta echipă.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 Vezi toate știrile
Citește și