Închide meniul

Kirill Shevchenko a devenit vicecampion european la şah. Ucraineanul joacă sub steagul României

Publicat: 14 martie 2023, 14:04

Reclamă
Kirill Shevchenko a devenit vicecampion european la şah. Ucraineanul joacă sub steagul României

Facebook MTS

Kirill Shevchenko a devenit vicecampion european la şah. Shevchenko, jucător de naţionalitate ucraineană, recent transferat şi aflat la prima competiţie internaţională la care a reprezentat România, a obţinut argintul la Campionatul European Individual de Şah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a terminat pe locurile 1-3 la egalitate, iar în ultima rundă a Campionatului European Individual de Şah a remizat cu Alexey Sarana, departajarea făcându-se conform punctajului bucholtz, scrie news.ro.

Kirill Shevchenko a devenit vicecampion european la şah

Kirill Şevcenko a fost campion european cu echipa Ucrainei în 2021 şi este unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători din lume, conform MTS. El a devenit mare maestru în 2017, la doar 14 ani, iar în acest moment, la 20 de ani, este numărul 78 mondial.

România este vicecampioană europeană la șah seniori. Kirill Shevchenko, jucător de naționalitate ucraineană, recent transferat și aflat la prima competiție internațională la care a reprezentat România, a terminat pe locurile 1-3 la egalitate, iar în ultima rundă a Campionatului European Individual de Șah a remizat cu Alexey Sarana, departajarea făcându-se conform punctajului bucholtz:
 
Alexey Sarana 8,5/11
Kirill Shevchenko 8,5/11
Daniel Dardha 8,5/11
 
Kirill Shechenko a fost campion european cu echipa Ucrainei în 2021 și este unul dintre cei mai valoroși tineri jucători din lume. Felicitări, Kirill! La cât mai multe medalii sub steagul României„, a transmis Ministerul Sportului pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și