Închide meniul

Mihai Stoica îl laudă pe Andrei Borza, „perla” de 17 ani a lui Gică Hagi: „Este cel mai bun fundaş stânga român! Nu putem să facem ofertă pentru el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2023, 19:24

Reclamă
Mihai Stoica îl laudă pe Andrei Borza, „perla de 17 ani a lui Gică Hagi: „Este cel mai bun fundaş stânga român! Nu putem să facem ofertă pentru el!

Mihai Stoica, reacție categorică după declarațiile lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica îl laudă pe Andrei Borza, „perla” de 17 ani a lui Gică Hagi. Managerul general de la FCSB e de părere că Borza va pleca pe mulţi bani în străinătate. Mihai Stoica mai spune că jucătorul de 17 ani de la Farul Constanţa este cel mai bun fundaş stânga român al momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că FCSB nu va avea nicio şansă să îş transfere pe Andrei Borza. Oficialul roş-albaştrilor e de părere că acesta va pleca pe o sumă uriaşă în străinătate.

Mihai Stoica îl laudă pe Andrei Borza

Cel mai bun foarte tânăr jucător, nu tânăr, că tineri sunt mulţi buni, din actuala ediţie de campionat. Este născut in 2005 (n.r. 12 noiembrie).

Un jucător care va face pasul rapid chiar la prima naţională a României, mai ales că e o poziţie unde avem mari probleme (n.r. cea de fundaş stânga). Suntem doar cu Bancu şi Camora acolo.

Este cel mai bun fundaş stânga român de la ora actuală. Nu cred că putem să facem o ofertă care să se califice la Borza. Va pleca pe foarte mulţi bani afară. Mi se pare o certitudine”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Basarab Panduru, impresionat de Andrei Borza

Basarab Panduru a fost impresionat de Andrei Borza, după evoluţiile din acest sezon. Jucătorul este cotat la 250.000 de euro. Jucătorul de 17 ani este deja la mare căutare în Europa, iar englezii de la The Guardian l-au propulsat în topul celor mai promițători tineri jucători. Panduru e sigur că fundașul stânga va ajunge titular în naționala României.

”Mă gândeam cum a gândit Hagi schimbarea de fundași laterali. A fost Kiki fundaș dreapta și Borza pe stânga. Am mai spus că Hagi îl are pe Borza, probabil viitorul fundaș stânga al naționalei, dacă va continua să joace cum a jucat până acum. Noi avem și probleme pe acel post”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Andrei Borza, noua „perlă” a lui Gică Hagi

Andrei Borza poate prinde un transfer uriaş. Fundaşul de 17 ani al lui Gică Hagi este monitorizat deja de granzii Europei. Anunţul a fost făcut chiar de Giovanni Becali, în toamna anului trecut.

Reclamă

Impresarul român a dezvăluit că există interes pentru tânărul jucător de la Farul. În urmă cu o lună s-a interesat de Borza un trimis al unui „club foarte mare”.

„Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare.

Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice <<da, are 16 ani (n.r. – a împlinit 17 ani), e un fundaş stânga>>, un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. 16) ani atunci. Nu prea joacă…

Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a declarat Giovanni Becali.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și