Închide meniul

Doliu în fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga 1 a murit la doar 42 de ani

Publicat: 17 martie 2023, 22:10 / Actualizat: 18 martie 2023, 0:05

Reclamă
Doliu în fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga 1 a murit la doar 42 de ani

Doliu în fotbalul românesc

Adrian Mușat / Foto: Facebook

Doliu în fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga 1 a murit la doar 42 de ani. Este vorba despre Adrian Mușan, fost atacant la Gloria Bistriță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Fostul atacant a fost răpus de o boală necruțătoare.

Doliu în fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga 1 a murit la doar 42 de ani

„Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris cei de la CSM Sighetu Marmației pe pagina de Facebook a clubului.

„Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe lui Adi Mușat, fostul nostru jucător! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în dreapta Lui!”, a transmis și clubul Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019, conform emaramures.ro.

„Rămas bun, prieten drag! Îți mulțumesc pentru amintirile frumoase împreuna și pentru lecția de viața pe care ne-ai oferit-o tuturor, un luptator pe teren și in afara lui! Vei rămâne mereu in gândul și in inima mea!! Drum lin spre cer, prietene!”, a fost un mesaj postat de un prieten bun al lui Adi Mușat, prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă

De-a lungul carierei, Adrian Mușat a evoluat la formații precum: Extensiv Craiova, Gloria Bistrița, Plimob Sighet, Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și