Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Sebastian Cristian Publicat: 21 martie 2023, 16:40 / Actualizat: 8 iunie 2023, 22:46

Reclamă
Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț

Captură Youtube

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

Reclamă
Reclamă 4

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Andorra – România LIVE VIDEO | Louis Munteanu, convocat de urgență în locul lui George Pușcaș!

Munteanu se afla în lotul naționalei U21 a României, condusă de Emil Săndoi, pentru meciurile amicale cu Portugalia U21 și Germania U21. În cele din urmă, atacantul de 20 de ani se va prezenta sub comanda lui Edi Iordănescu, la naționala mare, pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Duelul dintre Andorra și România se va juca pe 25 martie, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

„George Pușcaș s-a accidentat ieri, la echipa de club, și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanța fusese convocat la naționala U21.

Staff-ul echipei naționale îi urează lui George Pușcaș recuperare rapidă și îl așteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Astfel, Farul Constanța va avea 3 jucători convocați la naționala României, pentru următoarea acțiune: mijlocașul Tudor Băluță și atacanții Denis Alibec și Louis Munteanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
10:47

Elveția – Cehia (21:20) e finala Campionatului Mondial de hochei, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Finala Mică: Suedia – Canada (16:20)

10:39

LIVE VIDEOEtapa de Formula 2 de la Monaco e exclusiv în AntenaPLAY! Marea cursă are loc ACUM

10:32

VideoGică Hagi, emoţionat după meciul de adio al Generaţiei de Aur: „De vină sunt mămica și tăticu”

9:49

VIDEOGabriele Mini a câștigat cursa din Etapa de Formula 3 de la Monaco, care a fost exclusiv în AntenaPLAY!

9:32

„Vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate!” Gigi Becali are planuri uriașe cu FCSB în Liga Campionilor! Mesaj despre calificare

9:20

„Unul dintre cei mai mari!” Carlo Ancelotti, cuvinte uriașe după ultimul meci al lui Toni Kroos pe „Santiago Bernabeu”

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și