Închide meniul

Shoma Uno, ghinion la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic! S-a accidentat şi poate rata competiţia care e LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2023, 16:25

Reclamă
Shoma Uno, ghinion la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic! S-a accidentat şi poate rata competiţia care e LIVE în AntenaPLAY

Shoma Uno, campionul en-titre, ghinion teribil la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Shoma Uno, în timpul unui exerciţiu / Profimedia Images

Shoma Uno, campionul en-titre, a avut parte de un ghinion teribil la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, transmis în direct în AntenaPLAY, în perioada 22-26 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shoma Uno a căzut, miercuri, la un antrenament, înaintea intrării sale în concurs la Mondialele de patinaj artistic de la Saitama, compromiţând astfel apărarea titlului cucerit în 2022, a anunţat un membru al echipei Japoniei, citat de AFP.

Shoma Uno, campionul en-titre, ghinion teribil la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

„El crede că totuşi va putea concura, dar vom vedea mâine (joi) cum se prezintă”, a indicat Yosuke Takeuchi, membru al Federaţiei nipone de patinaj artistic.

La masculin, programul scurt este prevăzut joi după-amiază, în timp ce programul liber va avea loc sâmbătă.

Patinatorul nipon în vârstă de 25 de ani suferea deja de o problemă la gleznă, iar după căzătură glezna sa dreaptă a avut de suferit şi a fost examinat de medici, dar fără să necesite transportarea la spital.

Reclamă

Prezentat ca unul dintre favoriţii competiţiei, el a recunoscut, marţi, că a avut „îndoieli” privind capacitatea sa de a-şi apăra şansele de a rămâne în posesia titlului mondial.

Ilia Malinin poate deveni favorit la masculin

„Am impresia că această problemă nu se va ameliora, cu excepţia cazului în care se produce ceva important. Nu ştiu la ce pot spera”, a declarat el, recunoscând dificultăţile pe care le întâmpină la efectuarea săriturilor.

Dacă va declara forfait sau va evolua la capacitate redusă, acest lucru va facilita misiunea americanului Ilia Malinin, a campionului european francez Adam Siao Him Fa sau a canadianului Keegan Messing, toţi pretendenţi la podium.

Reclamă 4 / 0/3

Japonezii Riku Miura şi Ryuichi Kihara au dominat programul scurt al probei de perechi din cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic, care au debutat miercuri la Saitama, în nordul Japoniei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și