Închide meniul

Jovan Markovic le dă peste nas criticilor: „Le-am răspuns la meciul cu FCSB!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 martie 2023, 20:39

Reclamă
Jovan Markovic le dă peste nas criticilor: Le-am răspuns la meciul cu FCSB!”

Jovan Markovic le dă peste nas criticilor

Jovan Markovic, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Jovan Markovic le dă peste nas criticilor! Atacantul Universității Craiova a fost criticat, în ultima perioadă, din cauza kilogramelor în plus. Acesta a marcat un gol splendid în partida FCSB – Universitatea Craiova, 1-1, din ultima etapă de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic le aduce aminte criticilor de faza de la golul marcat împotriva FCSB-ului, etapa trecută.

Jovan Markovic le dă peste nas criticilor

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei amicale România U21 – Portugalia U21, Jovan Markovic a fost întrebat, printre altele, dacă le răspunde cu goluri celor care îl critică. Tânărul fotbalist nu a stat prea mult pe gânduri și a adus aminte de faza de la golul marcat împotriva FCSB-ului, în care a driblat patru adversari.

„(Reporter: Cum e concurenţa de la naţională şi presiunea de a prinde biletele pentru EURO?) Presiune? De la cine să am presiune? Nu este concurenţă. «Mister» alege cei mai buni din România. Dacă prind lotul, bine, dacă nu, încerc să joc cât mai bine la echipa de club ca să îl prind pe viitor.

Eu încercam să joc cât mai bine chiar dacă nu era Campionatul Mondial, ca să dau goluri şi să prind un transfer afară. Să câştige echipa de club, să câştigăm campionatul dacă se poate

Reclamă
Reclamă

(Le răspunzi cu goluri celor care te critică?) Le-am răspuns la meciul cu FCSB.

(Reporter: Titlul cu Craiova sau o calificare la Euro?) Ambele! Ambele!”, a declarat Jovan Markovic, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Portugalia U21.

Partida amicală România U21 – Portugalia U21 este programată vineri, de la ora 19:00.

Reclamă

Mihai Rotaru exultă după golul marcat de Jovan Markovic în FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, a avut numai cuvinte de laudă pentru Jovan Markovic, care a marcat un supergol în meciul cu FCSB.

„I-am avut în mână pe FCSB și chiar acum m-am uitat la a doua repriză. La prima repriză nu m-am uitat. Și impresia e falsă că ei au dominat. Au avut din minutul 52 și până când au dat golul, dar în rest nu au dominat repriza a doua, noi am avut o primă repriză foarte, foarte bună. Poate cea mai bună repriză a noastră cu FCSB pe Național Arena din 2014 încoace.

Și am avut un gol fa-bu-los! Fabulos! Golul acela e gol de autor și ne bucură că nu e o întâmplare. A dat și va mai da astfel de goluri. Dacă era unul care dădea întâmplător un astfel de gol și era singular, treceam peste, dar a fost un gol fabulos la fel ca și celălalt înscris cu FCSB. Un gol de povestit și strănepoților.

Am pierdut două puncte. Noi am venit pe Național Arena să batem. Ne bucurăm că în prima repriză am dominat total. Nu știu dacă am avut vreun corner. Suntem bucuroși că suntem pe trendul ăsta, dar suntem supărați că am pierdut două puncte. Pentru că am vorbit înainte cu staff-ul, înainte de play-off, și am stabilit că avem trei cartușe cu care să nu ne atingem ținta.

Aseară am tras unul. Am pierdut două puncte. Sper să nu se întâmple la fel și cu celelalte două cartușe. Avem un început foarte greu cu FCSB în deplasare, cu CFR acasă, Farul în deplasare. Sper să luăm cât mai multe puncte și să vedem apoi ce obiectiv ne propunem anul acesta.

Eu cred că ei se bucură totuși că au luat un punct, sunt mulțumiți, noi am rămas cu satisfacția că am făcut un meci bun spre foarte bun, dar cu marele regret că nu am luat trei puncte. Eram pe locul 3 și altfel priveam meciurile de azi.

Mi-a plăcut agresivitatea, atitudinea, faptul că nu le-am dat spații. Cred că am tratat nu cu cele mai bune soluții anumite situații de gol. Nu ocazii, ci oportunități. Au fost câteva contraatacuri pe care, dacă noi le gestionam bine la 1-0, puteam face 2-0 și închideam jocul și altfel ar fi arătat lucrurile”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și