Închide meniul

Imagine rară cu fetele vedetei care la 73 de ani arată ca o adolescentă! „Vorbele nu pot exprima sentimentele mele”

Antena Sport Publicat: 29 martie 2023, 13:36

Reclamă
Imagine rară cu fetele vedetei care la 73 de ani arată ca o adolescentă! „Vorbele nu pot exprima sentimentele mele

Imagine rară cu fetele vedetei care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Imagine rară cu fetele vedetei care la 73 de ani arată ca o adolescentă

O imagine rară cu fetele vedetei care la 73 de ani arată ca o adolescentă, Vera Wang, a fost postată pe reţelele de socializare. Fosta patinatoare a fost premiată la Casa Albă pentru merite în artă, susţine yahoo.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creatoarea de modă a fost alături de cele două fete ale ei, Cecilia şi Josephine, care arată la fel de stilate precum mama lor. „Ieri, la Casa Albă”, a scris Vera, înainte de întâlnirea cu Joe Biden.

Imagine rară cu fetele vedetei care la 73 de ani arată ca o adolescentă

„Vorbele nu pot exprima sentimentele mele, despre onoarea pe care am avut-o azi, să fiu la Casa Albă, alături de cele două fete ale mele, Cecilia şi Josephine Becker”, a scris Vera Wang.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vera Wang şi fostul ei soţ, Arthur Becker au cele două fete, Cecilia, 32 de ani, şi Josephine, 29 de ani. Ultima a fost studentă la Harvard şi sora ei a terminat de asemenea o facultate prestigioasă, UPenn.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vera Wang (@verawang)

Ajunse la 30 de ani, cele două fete au stilul lor de a se îmbrăca, iar apariţiile celor două nu lasă loc de interpretări, atunci când vine vorba de vestimentaţie. Vogue susţine că arată mereu perfect, din acest punct de vedere.

Apariție super-rară a fetei vedetei care la 73 de ani

În vara lui 2022, Josephine a apărut alături de mama ei la un meci al Serenei Williams de la US Open. Ea a terminat Harvard şi apare rar în spaţiul public.

Reclamă 4 / 0/3

”Mamei mele îi plăcea să fie în control, fără greșeală. Eu am avut tendința să fiu mai hippie. Nu trăiesc prin copiii mei. Dar știu ce se întâmplă în viață și vreau ca ele să fie pregătite”, spunea Vera, în trecut.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și