Închide meniul

Kylian Mbappe, cel mai mare salariu din Hexagon! Cupa Franţei e LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2023, 13:15

Reclamă
Kylian Mbappe, cel mai mare salariu din Hexagon! Cupa Franţei e LIVE în AntenaPLAY

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, iminent

Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia Images

Kylian Mbappe are cel mai mare salariu din Hexagon! Asta potrivit clasamentului dat publicităţii joi de cotidianul sportiv L’Equipe. Mbappe (24 de ani), noul căpitan al selecţionatei Franţei, încasează un salariu lunar brut de 6 milioane de euro la PSG, sumă în care nu sunt incluse sponsorizările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El devansează celelalte două mari vedete din lotul clubului parizian, brazilianul Neymar, plătit cu 3,675 milioane de euro, şi argentinianul Lionel Messi, care încasează la rândul său 3,375 milioane de euro.

Kylian Mbappe, cel mai mare salariu din Hexagon

De altfel, primele zece locuri din ierarhia stabilită de L’Equipe sunt ocupate doar de jucători de la Paris Saint-Germain, clubul cu cea mai mare putere financiară din fotbalul francez.

Primul fotbalist din afara lotului lui PSG din acest clasament este francezul Wissam Ben Yedder, atacantul formaţiei AS Monaco, aflat pe locul 11, cu un salariu brut de 650.000 de euro.

La Olympique Marseille, cel mai bine plătit jucător este Jordan Veretout (locul 13, cu 550.000 de euro), în timp ce Alexandre Lacazette, fostul căpitan al lui Arsenal Londra, are cel mai mare salariu la Olympique Lyon (locul 18, cu 450.000 de euro).

Reclamă

Topul salariilor din Franţa

Cupa Franţei e LIVE în AntenaPLAY

Semifinalele Cupei Franţei sunt LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Nantes – Lyon, miercuri, 5 aprilie, şi Annecy – Toulouse, joi, 6 aprilie, pot fi văzute în timp real în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și