Închide meniul

Marian Iancu, pesimist în privința Rapidului: „Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului!”

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 9:56

Reclamă
Marian Iancu, pesimist în privința Rapidului: Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului!”

Marian Iancu, pesimist în privința Rapidului

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu este pesimist în privința Rapidului. Omul de afaceri consideră că formația din Giulești nu va reuși să își îndeplinească obiectivele în 2023, anul centenarului pentru echipa bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid ocupă locul 4 actualmente în Liga 1, cu 28 de puncte obținute, după 2 etape jucate în play-off-ul actualului sezon. Giuleștenii au remizat, scor 1-1, în această etapă, împotriva liderului Farul.

Marian Iancu, pesimist în privința Rapidului: „Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului!”

Marian Iancu consideră că Rapidul nu va reuși să își îndeplinească obiectivele din cauza modului în care este condus clubul din Giulești. Omul de afaceri consideră că administrarea formală a clubului nu este soluția optimă.

„Rapidul va rata toate obiectivele anul acesta. Ieșirea din Cupă s-a întâmplat, nu va juca în cupele europene și va termina play-off-ul pe locul 5. Va rata absolut toate obiectivele în anul centenarului și numai din cauza faptului că nu are o conducere profesionistă, aplecată emoțional către fotbal, către ceea ce înseamnă spiritul Rapidului.

Acolo e totul formal, la nivel corporatist. Nu au nicio legătură. Spunea cineva zilele trecute că dacă-ți pui o șapcă și un fular cu Rapid, nu înseamnă că ești rapidist.

Reclamă

Au luat un stadion deja făcut, au strâns o echipă, au adus un antrenor care-și dorește foarte mult și scoate maximum din ce are, iar echipa joacă pentru că e împinsă de la spate de adevăratul golgheter din Giulești, publicul. Mi-aș dori să fiu eu cel care greșește, să n-am eu dreptate și să joace în cupele europene”, a declarat Marian Iancu la podcast-ul „Tare de tot”.

Gabi Balint nu îi dă șanse la titlu Rapidului, după egalul cu Farul: „Nu are jucători creativi!”

Gabi Balint nu îi dă șanse la titlu Rapidului, după egalul cu Farul Constanța. Fostul mare internațional este de părere că echipa lui Adrian Mutu nu are jucătorii necesari pentru a se putea bate la câștigarea campionatului în actualul sezon.

Rapid a remizat, scor 1-1, cu liderul Farul, în etapa a doua a play-off-ului. Constănțenii rămân lideri în Liga 1, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, formația din Giulești ocupă locul 4, cu 28 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

„Mutu, în momentul ăsta, cam scoate maximul. Rapid nu are jucători creativi, sunt multe pase greșite, nici nu ajunge de multe ori mingea la Dugandzic.

Se trimite o minge lungă și nici măcar cea de-a doua nu e câștigată de jucătorii Rapidului. Lotul ei nu o recomandă pentru lupta la titlu”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și