Închide meniul
Foto

Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii înainte de Paşte: „Dragostea mea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 9:38

Reclamă
Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii înainte de Paşte: „Dragostea mea!”

Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii

Colaj Hepta - Instagram

Fiica lui Cristi Borcea a dat o lovitură de proporţii înainte de Paşte. A apărut cu un bolid de sute de mii de euro. Melissa locuieşte la Miami şi este o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Cristi Borcea a făcut senzaţie cu ultima postare pe reţelele de socializare. Melissa Borcea a apărut lângă o maşină de sute de mii de euro. Imaginea a fost însoţită şi de un mesaj elocvent, drept dovadă că fata cea mare a lui Cristi Borcea este în culmea fericirii. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU FIICA LUI CRISTI BORCEA)

Fiica lui Cristi Borcea, lovitură de proporţii înainte de Paşte

„Dragostea mea”, a fost mesajul postat de Melissa Borcea. Fanii şi prietenii virtuali au reacţionat imediat şi au felicitat-o. „Să o stăpâneşti sănătoasă„, i-a scris o prietenă Melissei Borcea.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Melissa Borcea (@melissa.borcea)

Ce studii are fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Dacă părinţii săi sunt nişte oameni de afaceri de succes, Melissa are o pasiune surprinzătoare. Mama sa, Mihaela Borcea, a fost cea care a dezvăluit ce studii are fiica sa. Melissa este pasionată de arhitectură design şi urmează o facultate de profil.

Reclamă
Reclamă 4

Copii mari, sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier.

Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dat toți trei au înclinații către afaceri„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Spre deosebire de fiica sa, Borcea a reuşit să treacă de examenul de maturitate abia la vârsta de 26 de ani. Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și