Închide meniul

Florinel Coman a recunoscut că vrea să se transfere de la FCSB: „E clar, dacă vine oferta, plec!”

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 18:38

Reclamă
Florinel Coman a recunoscut că vrea să se transfere de la FCSB: E clar, dacă vine oferta, plec!”

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul - FCSB 3-2

Florinel Coman | Hepta

Florinel Coman a recunoscut că vrea să se transfere de la FCSB. Fotbalistul vicecampioanei României susține că este pregătit să facă pasul într-un campionat mai puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost transferat de FCSB de la Viitorul în vara lui 2017, fiind considerat încă de atunci unul dintre fotbaliștii de perspectivă din Liga 1.

Florinel Coman a recunoscut că vrea să se transfere de la FCSB: „E clar, dacă vine oferta, plec!”

„Ca să fie totul frumos, cel mai bine ar fi să luăm campionatul şi să plec în această vară. Dacă vine o ofertă foarte bună pentru club, care nu se poate refuza, şi bună pentru mine, e clar că voi pleca.

(n.r. dacă nu luaţi campionatul în acest an, dar pleci?) Îmi va părea rău că nu am reuşit să câştig campionatul, dar asta e viaţa”, a declarat Florinel Coman, potrivit Orange Sport.

Florinel Coman ştie cum poate deveni FCSB campioana României. Ce a declarat după golul cu Farul: „Nu mă surprinde forma mea!”

Florinel Coman ştie cum poate deveni FCSB campioana României. Atacantul roş-albaştrilor a marcat în derby-ul FCSB – Farul, scor 2-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă

„Mbappe” Coman a înscris pentru al treilea meci consecutiv şi şi-a ajutat echipa să răpună liderul Farul. Trece prin cel mai bun moment al acestui sezon. Tot Coman marcase în victoria cu Sepsi (2-1) şi în remiza cu CFR Cluj, scor 1-1. Din decembrie 2019 nu i se mai întâmplase aşa ceva. Marca atunci cu Gaz Metan Mediaş, Viitorul (n.r. actuala Farul) şi Universitatea Craiova.

„Ne bucurăm foarte mult pentru acest meci, l-am pregătit foarte bine. Am avut linişte şi am ştiut cum să gestionăm aceste momente. A fost o pasă foarte bună, timing reuşit, de acolo intervine calitatea jucătorului.

Părea decisiv, dar am avut linişte. Jocul din a doua repriză cu CFR ne-a dat linişte pentru a pregăti această partidă. Este importantă această victorie pentru că vine după un meci bun.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, normal că pot mai mult (n.r. dacă e cea mai bună versiune a lui). Dacă stai un an… ai nevoie de un an ca să revii la formă maximă. Pe mine nu mă surprinde forma mea. Mă bucur că am ajutat echipa şi că am forma asta în meciurile importante. Vom avea o săptămână liniştită. Vrem să câştigăm cu Rapid în primul rând pentru suporteri, să le arătăm cine e Steaua.

Golul patru nu-l aştept, dar dacă el mă caută nu am ce să fac! Cu talent şi determinare, aşa putem câştiga acest campionat. E bine că am câştigat cu Farul, suntem la mâna noastră.

Vom vedea la sfârşit dacă ne-am maturizat. Dar este un grup foarte bun, care îşi doreşte din ce în ce mai mult de la echipă. Asta înseamnă să fii fotbalist, să joci cu atâţia oameni. Ei ne-au urmat în toate deplasările”, a declarat Florinel Coman, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și