Închide meniul

Victor Nunweiller a murit! Mesajul emoţionant al clubului Dinamo

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2023, 12:26 / Actualizat: 18 iulie 2023, 18:06

Reclamă
Victor Nunweiller a murit! Mesajul emoţionant al clubului Dinamo

Victor Nunweiller a murit

Victor Nunweiller a murit / Facebook FC Dinamo

Victor Nunweiller a murit la vârsta de 81 de ani, au anunţat, joi, reprezentanţii clubului de fotbal Dinamo Bucureşti pe pagina oficială de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Victor Nunweiller a plecat dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fostul portar dinamovist Victor Nunweiller, 81 de ani, a încetat din viaţă. Constantin, Dumitru, Ion, Lică, Victor, Radu şi Eduard.

Victor Nunweiller a murit la vârsta de 81 de ani

Toţi Nunweiller sau, altfel spus, familia care a scris o pagină importantă în istoria clubului nostru şi a fotbalului românesc. Dintre cei şapte fraţi, cinci dintre ei, Dumitru, Ion, Lică, Victor şi Radu, au îmbrăcat tricoul ‘câinilor roşii’, numele de alint al dinamoviştilor, moştenire lăsată de familia Nunweiller.

Doar Radu Nunweiller mai este astăzi în viaţă. Sincere condoleanţe familiei!”, au transmis reprezentanţii FC Dinamo.

Reclamă

Născut pe 13 mai 1942, Victor Nunweiller a evoluat pe postul de portar la Dinamo, Victoria, Dinamo Obor şi Universitatea Cluj.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și