Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie alături de Charles Leclerc! Femeia a atras toate privirile şi l-a eclipsat pe pilotul de la Ferari

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 aprilie 2023, 21:45 / Actualizat: 29 aprilie 2023, 22:56

Reclamă
Ivana Knoll, apariţie de senzaţie alături de Charles Leclerc! Femeia a atras toate privirile şi l-a eclipsat pe pilotul de la Ferari

Ivana Knoll a făcut senzaţie şi în Formula 1

Colaj Instagram

Ivana Knoll a avut o apariţie de senzaţie alături de Charles Leclerc, la Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan. Ivana Knoll este o mare susţinătoare a celor d ela Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll nu şi-a mai ascuns simpatie pentru Charles Leclerc. Într-o ţinută sumară, Ivana Knoll s-a fotografiat cu pilotul de la Ferrari, la Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului.

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie alături de Charles Leclerc

Ivana Knoll a postat imaginile pe reţelele de socializare, iar imaginile au devenit virale. „Ştiţi care este echipa mea favorită„, a scris Ivana Knoll.

Ivana Knoll, asaltată de bărbaţi: „Eşti dulce ca un desert!”

Ivana Knoll a avut o nouă apariţie de senzaţie pe reţelele de socializare. Femeia care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar şi-a extaziat fanii cu ultima postare.

Ivana Knoll s-a pozat în costum de baie, pe marginea unei piscine, în timp ce savurează fructe. „Care sunt fructele voastre favorite?„, şi-a întrebat Ivana fanii pe reţelele de socializare. Aceştia au reacţionat imediat şi au copleşit-o cu mesaje de apreciere.

Reclamă

Eşti dulce ca un desert„, a reacţionat un fan. Iar comentariile au curs în valuri pentru croata care a încins atmosfera la Mondialul din Qatar.

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial apărut în mediul online. Fosta Miss Croația, care a devenit celebră la Campionatul Mondial din Qatar, a făcut din nou furori pe rețelele sociale. Fotomodelul în vârstă de 30 de ani a postat un videoclip „incendiar” de pe o plajă însorită din Miami, cu care și-a „fermecat” urmăritorii.

Ivana Knoll continuă să adună sute de mii de aprecieri pe contul de Instagram, unde are 3.5 milioane de urmăritori. Superba croată (VEZI GALERIA FOTO) a apărut într-un pictorial sexy, pe o plajă din Statele Unite, iar imaginile postate în mediul online au atras un „val” uriaș de like-uri și comentarii din partea bărbaților din întreaga lume.

Reclamă 4 / 0/3

„Am nevoie de palmieri și 90 de grade”, a fost mesajul Ivanei Knoll, din paradisul din Miami. Bruneta poreclită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a apărut topless în videoclipul respectiv, cu mâinile pe formele sale voluptoase.

„Super sexy!”, „Ești extrem de frumoasă”, „Zeiță”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ivana Knoll, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și