Închide meniul

Aryna Sabalenka și Jessica Pegula, OUT de la Roma

Antena Sport Publicat: 12 mai 2023, 8:53

Reclamă
Aryna Sabalenka și Jessica Pegula, OUT de la Roma

Aryna Sabalenka și Jessica Pegula, OUT de la Roma

Aryna Sabalenka, la Roma / Profimedia

Aryna Sabalenka și Jessica Pegula sunt OUT de la Roma. Ocupantele locurilor 2 și 3 WTA au fost eliminate încă din turul 2 al competiției de categorie WTA 1000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka a fost învinsă de americanca Sofia Kenin, scor 7-6 (4), 6-2, într-o oră şi 38 de minute. Kenin ocupă locul 134 în clasamentul mondial.

Aryna Sabalenka și Jessica Pegula, OUT de la Roma

Pegula a pierdut în faţa compatrioatei sale Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 6-3. Townsend este numărul 168 mondial.

Favoritele 2 şi 3 au jucat la Roma direct în turul doi.

Ana Bogdan, eliminată şi ea la Roma

Ana Bogdan a fost eliminată şi ea la Roma. Ana Bogdan a fost învinsă de Caroline Garcia, ocupanta locului 4 WTA, cu 6-4, 3-6, 7-5.

Reclamă

Caroline Garcia a câştigat primul set, cu 6-4, dar românca a revenit şi a luat setul 2. Franţuzoaica şi-a adjudecat setul 3 cu 7-5.

Ana Bogdan a evoluat foarte bine pe parcursul partidei. În setul decisiv Ana Bogdan a servit pentru meci, conducând cu 5-4. Din păcate franţuzoaica a obţinut break-ul şi a câştigat ulterior partida, nemaicedând niciun game până la sfârşitul meciului.

Gabriela Ruse a fost eliminată în turul doi la Roma. După ce Irina Begu a părăsit prima turneul de la Roma, Gabriela Ruse a fost şi ea învinsă, de brazilianca Beatriz Haddad Maia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și