Închide meniul
Foto

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite: „Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Publicat: 13 mai 2023, 15:13 / Actualizat: 16 mai 2023, 17:54

Reclamă
Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite: „Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite

Caius Covrig / Facebook

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite. Caius Covrig, în vârstă de 27 de ani, a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia s-a dovedit una de bun augur. Caius Covrig deţine acum un hotel de 4 stele în Buşteni. El are mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor. Totodată, are o firmă de import-export în Statele Unite.

Un fost baschetbalist român a ajuns milionar în Statele Unite

Caius Covrig a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Reclamă

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Caius Covrig a jucat baschet de performanţă / Facebook
Caius Covrig a jucat baschet de performanţă / Facebook

Ion Ţiriac, fost tenismen de performanţă, e printre cei mai bogaţi oameni din România

Fost tenismen de performanţă, Ion Ţiriac e în topul celor mai bogaţi români. Ion Ţiriac a practicat şi hocheiul de performanţă până să decidă să devină tenismen profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac avea, la începutul anului, o avere estimată la 8,5 miliarde de lei.

El se afla pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români, după fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, care ar deţine o avere de 13 miliarde de lei.

Ion Țiriac a decis cine îi va moșteni averea uriașă

Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Cum arăta TOP 10 al miliardarilor din România în 2022:

1. Dragoș și Adrian Pavăl – 13 miliarde de lei
2. Ion Țiriac – 8,5 miliarde de lei
3. Daniel Dines – 8 miliarde de lei
4-5. Ion Stoica și Matei Zaharia – 7,5 miliarde de lei
6. Florin și Măriuca Talpeș – 4,7 miliarde de lei
7. Ștefan Vuza – 4,5 miliarde de lei
8. Anastasia Soare – 3,4 miliarde de lei
9. Anca Vlad – 2,8 miliarde de lei
10. Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu – 2,5 miliarde de lei

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și