Închide meniul
Foto

Iubita bărbatului care a avut o aventură cu partenera unui coleg arată fabulos. Cine e femeia care „rupe internetul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 12:34

Reclamă
Iubita bărbatului care a avut o aventură cu partenera unui coleg arată fabulos. Cine e femeia care „rupe internetul”

Iubita lui Thibaut Courtois este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Instagram

Iubita bărbatului care a avut o aventură cu partenera unui coleg arată fabulos. Este vorba de modelul Mishel Gerzig, actuala iubită a lui Thibaut Courtois, portarul celor de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thibaut Courtois are o relaţie perfectă cu Mishel Gerzig, un celebru model din Israel. Iubita starului de la Real Madrid face senzaţie pe reţelele de socializare, acolo unde pozează în ipostaze incitante.

Iubita bărbatului care a avut o aventură cu partenera unui coleg arată fabulos

Courtois şi Mishel Gerzig au o relaţie din vara anului 2021, iar de atunci sunt de nedespărţit. (VEZI IMAGINI cu MISHEL GERZIG ÎN GALERIA FOTO) În 2014, Thibaut Courtois a fost în mijlocul unui scandal amoros de proporţii. Acesta a avut o aventură cu Caroline Lijnen, cea care avea o relaţie cu Kevin de Bruyne. De atunci, relaţiile dintre cele două staruri din naţionala Belgiei au devenit extrem de reci şi, la un moment dat, deşi erau colegi, cei doi nu şi-au mai vorbit.

Despre scandalul amoros din 2014 a vorbit chiar Caroline Lijnen.

”Kevin m-a înșelat! Nu am spus nimic, luni de zile, pentru că părinții lui Kevin m-au amenințat că vor lua măsuri în justiție dacă-mi voi spune povestea. Am fost ținută sub o presiune fantastică.Am respectat tot ce mi s-a cerut, dar Kevin, în cartea sa ’Keep it Simple’, a scris un pasaj despre aventura mea cu Thibaut. Așa că am decis să nu mai tac.

Reclamă

În vara lui 2012, Kevin mi-a spus că a avut o aventură cu cea mai bună prietenă a mea. I-am dat de ales: ori eu, ori ea. Eram gata să-i mai dau o șansă, dar relația noastră nu a mai fost deloc la fel după aceea.

Accept asta, dar eu și Kevin nu mai eram în aceeași relație, plus că am găsit mângâiere în brațele lui Thibaut. În acea seară, Thibaut mi-a oferit ceea ce nu am primit în trei ani de relație cu Kevin. Cu Thibaut puteam vorbi despre orice, plus că mi-a pregătit și o masă delicioasă. Kevin nu a făcut niciodată asta pentru mine”, a spus Caroline Lijnen la acea vreme.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și