Închide meniul
Foto

Ştiaţi că? Despre RONNY, mascota care susține naţionalele de fotbal ale României

Antena Sport Publicat: 19 mai 2023, 15:19 / Actualizat: 15 iunie 2023, 19:24

Ştiaţi că? Despre RONNY, mascota care susține naţionalele de fotbal ale României

Despre RONNY, mascota care susține naţionalele de fotbal ale României

Ce știaţi despre RONNY, mascota care susține naţionalele de fotbal ale României? RONNY e mai special decât crezi! Aici sunt câteva lucruri interesante despre suporterul numărul 1 al fotbalului românesc:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

RONNY e un Ciobănesc Carpatin. Acest câine românesc emblematic este recunoscut pentru spiritul său puternic și loial, calități care se regăsesc și la suporterii României.

RONNY, mascota care susține naţionalele de fotbal ale României

Oamenii care se îmbracă în RONNY sunt actori profesioniști. Ei trebuie să știe cum să  conecteze cu publicul și să se adapteze la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Costumele lui RONNY sunt făcute în Anglia de aceeași companie care face costume pentru Campionatele Mondiale, Europene și Jocurile Olimpice. Costumele sunt de calitate superioară și le permit actorilor să se miște ușor.

De fapt, sunt trei RONNY la fiecare meci. De ce? Pentru că chiar dacă costumul este făcut de una dintre cele mai tari companii de specialitate din lume, în interiorul său este foarte cald și greu de respirat, așa că mascotarii trebuie să ia o pauză la fiecare 15-20 de minute. Mascotarii se rotesc pentru a menține energia lui RONNY la cote înalte pe tot parcursul evenimentelor.

RONNY nu apare doar la meciuri. El merge și în școli și în comunități locale pentru a încuraja dragostea pentru fotbal și a promova fair-play-ul.

RONNY e mai mult decât o mascota – e un simbol al entuziasmului, al prieteniei și al dragostei de fotbal și de România. Întotdeauna aduce zâmbete și bucurie, atât pe teren cât și în afara lui.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și