Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint: „Eşti scoasă din cartea cu basme!” Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 mai 2023, 17:00 / Actualizat: 20 mai 2023, 17:11

Reclamă
Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint: „Eşti scoasă din cartea cu basme!” Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Fiica cea mare a lui Gabi Balint este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Instagram

Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint. Fostul mare jucător al Stelei are cu ce se mândri, iar fiica cea mare este una din „comorile” fostului internaţional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Balint are 24 de ani şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Balint îşi iubeşte enorm fiica cea mare, iar cei doi au o legătură extrem de strânsă.

Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint

Pe lângă aspectul fizic perfect, Denisa Balint a fost şi un copil interesat de educaţie. Denisa a studiat şi a absolvit în Spania Institutul European de Design.

Denisa Balint este o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare, spre bucuria fanilor care o asaltează cu complimente. „Superbă şi minunată” sau „Eşti scoasă din cartea cu basme” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Denisa Balint la postările sale. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU DENISA BALINT)

În vârstă de 60 de ani, Gabi Balint are două fiice. Pe Denisa şi pe Roa Lorelai Andreea, în vârstă de 12 ani.

Reclamă

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

”Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și