Închide meniul

Lumea ciclismului, în doliu! Arturo Gravalos a murit la doar 25 de ani: „Odihnește-te în pace, prietene”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 17:22

Reclamă
Lumea ciclismului, în doliu! Arturo Gravalos a murit la doar 25 de ani: Odihnește-te în pace, prietene”

Lumea ciclismului, în doliu! Arturo Gravalos a murit la doar 25 de ani:

Arturo Gravalos / Facebook

Lumea ciclismului e în doliu. Rutierul Arturo Gravalos a murit la doar 25 de ani, răpus de o tumoră pe creier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gravalos fusese diagnosticat cu cancer în 2021, iar în luna aprilie a fost internat în spital după ce starea i s-a agravat.

Lumea ciclismului, în doliu!

Fusese operat de două ori de către medici. Din nefericire, aceştia nu au reuşit să îl salveze acum.

În plină luptă cu cancerul, Arturo Gravalos a avut parte de o altă dramă. Chiar în luna ianuarie a acestui an, rutierul a suferit un şoc după ce tatăl său a fost ucis într-un accident de circulaţie.

Acesta se întorcea de la o gală la care participase şi Arturo, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Arturo Gravalos era legitimat la echipa deţinută de fostul mare rutier Alberto Contador, EOLO-KOMETA Cycling. Venit în 2019 la echipa lui Contador, Arturo Gravalos nu a prins prea multe curse. Ultima competiţie la care a participat a fost Giro del Medio Brenta, în 2021.

Echipa lui Arturo Gravalos a trimis un comunicat după decesul rutierului: „Odihnește-te în pace, prietene”

După decesul lui Arturo Gravalos, echipa deţinută de Alberto Contador a emis un comunicat. EOLO-KOMETA Cycling şi-a exprimat regretul uriaş pentru trecerea în nefiinţă a rutierului.

“Arturo, odihnește-te în pace, prietene. Vei rămâne mereu în echipa noastră. Cu durere imensă anunțăm moartea lui Arturo Gravalos în această dimineață. Ciclistul a împlinit 25 de ani pe 2 martie. Moartea lui va lăsa un gol imens în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată!

Reclamă 4 / 0/3

Gravalos a fost depistat cu o tumoră pe creier în august 2021, după ce s-a plâns de dureri de cap grave chiar în primul său sezon ca profesionist în ciclism. Arturo voia să-și lase amprenta în sportul pe care l-a iubit atât de mult, dar viața i-a aruncat multe obstacole în față. Totuși, el le-a confruntat plin de încredere și de hotărâre”, a transmis EOLO-KOMETA Cycling după decesul prematur al rutierului, la doar 25 de ani.

La începutul anului, un rutier a murit după ce stătuse 24 de ani în comă

În luna ianuarie, Raul Garcia Alvarez a murit, la vârsta de 42 de ani, după 24 de ani de stat în comă.

Raul Garcia Alvarez a intrat în comă după un accident teribil petrecut la vârsta de 17 ani.

La vârsta de 17 ani, Alvarez a suferit un accident cumplit. Se întâmpla la scurt timp după ce semnase un contract de profesionist cu echipa de cicliști, Venta Magullo-B Melero. Raul Garcia Alvarez a căzut de la o înălțime de cinci metri pe un terasament, în timp ce se afla cu bicicleta pe munte.

Căzătura i-a cauzat un traumatism cranian sever, traumatism toracic și o tăietură adâncă la picior.

Alvarez a fost supus unei operații de patru ore și jumătate după ce a fost transportat cu avionul la spitalul din Madrid. Însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, a intrat într-o comă ireversibilă.

Apoi, ciclistul a stat timp de un în spital, înainte de a fi dus acasă și îngrijit de familie până în ziua în care a decedat.

Reclamă
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler Vezi toate știrile
Citește și