Închide meniul

Tragedie în fotbal. Un jucător de 24 de ani a murit înecat: „Ştia să înoate foarte bine”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 10:59

Tragedie în fotbal. Un jucător de 24 de ani a murit înecat: Ştia să înoate foarte bine”

Tragedie în fotbal. Un jucător de 24 de ani a murit înecat

Gabrielle Gallani / Facebook

Tragedie în fotbal. Un jucător de 24 de ani, Gabriele „Gallo” Gallani, a murit înecat. Gallani şi-a găsit sfârşitul într-un canal din Amsterdam, în timpul unei vacanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Circumstanţele decesului sunt necunoscute. Patronul echipei la care evolua tânărul a declarat că acesta ştia să înoate foarte bine.

Tragedie în fotbal. Un jucător de 24 de ani a murit înecat

Gabriele „Gallo” Gallani era căpitanul echipei ASD Piccardo Traversetoloevolua, aflată în Liga a 5-a din Italia.

El se afla alături de 8 prieteni în vacanţă în Amsterdam în momentul în care a căzut într-un canal.

Tânărul a fost scos din canal când încă era în viaţă, dar a decedat câteva ore mai târziu, informează digisport.ro, citând presa italiană.

Reclamă

Apropiaţii tânărului, şocaţi de decesul lui Gallani. Patronul clubului a spus că Gallani înota foarte bine

Apropiaţii lui Gabriele Gallani s-au arătat şocaţi de decesul acestuia. Patronul lui ASD Piccardo Traversetoloevolua, Luca Prampolini, a mărturisit că Gallani înota foarte bine.

Era puternic și avea o personalitate excelentă. Știa să vorbească și se înțelegea cu toată lumea. Nu bea, nu fuma și nu se droga: era sportiv și știa să înoate foarte bine”, a declarat Luca Prampolini.

Un lider tăcut pe teren. Un exemplu pentru colegii săi. Un tip cu un suflet bun și respectuos”, „Te vom purta pentru totdeauna în inimile noastre. Rămas bun, Gabri!” şi
Este greu să găsești cuvintele potrivite pentru ceea ce s-a întâmplat” au fost câteva dintre reacţiile celor care l-au cunoscut.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sosit când erai copil, singurul lucru pe care îl putem face acum este să-ți păstrăm vie amintirea. Inutil să mai adaugi ceva momentan. Salut, Gallo”, a mai postat cineva care lucrează în cadrul clubului ASD Piccardo Traversetoloevolua.

Gabrielle Gallani era inginer şi avea un viitor strălucit în faţă. El se pregătea de un stagiu la Lamborghini şi urma să îşi prezinte lucrarea de master.

 

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și