Închide meniul
Foto

„Mami? Care-i mami?!” S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 17:20

„Mami? Care-i mami?!” S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică

Mama Mariei Ceauşilă este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Instagram

S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică. Este vorba de Georgiana, cea care a fost căsătorită cu Gheorghe Ceauşilă, fost jucător la Steaua şi Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au împreună o fată, pe frumoasa Maria, care face senzaţie pe reţelele de socializare. Maria Ceauşilă seamănă enorm cu mama sa, de la care a moştenit frumuseţea şi eleganţa.

S-a iubit cu un fost jucător de la Steaua şi Craiova şi este confundată cu superba ei fiică

Mai mult, cele două au o relaţie extrem de apropiată şi petrec foarte mult timp împreună. Maria a pus o imagine alături e mama ei pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat.

Mami„, a fost mesajul postat de Maria Ceauşilă care a însoţit imaginea. „Mami? Care-i mami?!„, a fost remarca făcută de un fan, care scoate în evidenţă faptul că mama Mariei Ceauşilă arată ca o adolescentă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU GEORGIANA ŞI MARIA CEAUŞILĂ). Conform descrierilor de pe reţelele de socializare, Georgiana Ceauşilă este coach de dezvoltare personală.

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe răpitoare

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare. Maria Ceauşilă este una dintre cele mai fumoase fiice de foşti fotbalişti din România. Maria Ceauşilă este fata fostului jucător de la Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova.

Reclamă

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe ieşită din comun şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Tatăl său este un fost fotbalist care a jucat la Steaua București, Dinamo București, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și CF Brăila.

Maria Ceauşilă are mii de amiratori pe reţelele de socializare şi face senzaţie cu fiecare postare. „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!„, este ultimul citat cu care şi-a pus pe jar fanii.

Fiica lui Gheorghe Ceauşilă a lucrat în trecut şi în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Ceauşilă a jucat câteva minute pentru Steaua în sezonul 1985-1986, când echipa antrenată atunci de Emerich Ienei a câştigat Cupa Campionilor, dar şi titlul.

n sezonul 1990 – 1991, Ceauşilă a câştigat titlul cu Universitatea Craiova. „Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmăresc echipa și acum, când începe să redevină ce-a fost odată„, spunea Ceauşilă în trecut, conform prosport.ro.

Pentru că numele său semăna cu cel al lui Nicolae Ceauşescu, lui Ceauşilă i s-a interzis să îşi mai folosească numele.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și