Închide meniul
VIDEO

Eliza Samara şi Sun Yingsha, punctul zilei, la Campionatul Mondial, exclusiv în AntenaPLAY. Schimb de 32 de lovituri

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 17:22

Reclamă
Eliza Samara şi Sun Yingsha, punctul zilei, la Campionatul Mondial, exclusiv în AntenaPLAY. Schimb de 32 de lovituri

Eliza Samara şi Sun Yingsha, punctul zilei, la Campionatul Mondial, exclusiv în AntenaPLAY

Eliza Samara, în timpul unui meci / Profimedia Images

Eliza Samara şi Sun Yingsha au oferit punctul zilei la Campionatul Mondial de tenis de masă, în meciul din turul 3, care a fost exclusiv în AntenaPLAY. Cea mai bună jucătoare a lumii s-a impus cu 4-0, dar ultimul schimb a fost cel mai tare al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condusă cu 3-0 la seturi şi 10-5, sportiva noastră a propus un schimb demn de un meci demonstrativ, care a avut nu mai puţin de 32 de lovituri, un număr uriaş pentru tenisul de masă.

Eliza Samara şi Sun Yingsha, punctul zilei, la Campionatul Mondial, exclusiv în AntenaPLAY

Finalul punctului le-a găsit pe ambele jucătoare cu zâmbetul pe buze, înainte ca acestea să se îmbrăţişeze. Aşa cum era de aşteptat, asiatica a învins-o pe sportiva noastră, care însă a luptat şi a avut şansele ei.

Samara putea câştiga măcar un set în faţa numărului unu mondial. Ea a condus cu 10-7 în actul secund, dar a ratat trei mingi de set consecutive, Sun Yingsha adjudecându-şi următoarele cinci puncte.

„Cred că am jucat bine amândouă. Azi a fost prima mea întâlnire cu ea. Mi-a plăcut mult stilul ei, dar eu am fost foarte bine pregătită pentru acest meci. Voi face tot posibilul să nu am regrete la finalul acestui turneu”, a spus Sun Yingsha, la finalul meciului.

Reclamă

Ce spunea Elizabeta Samara înainte de Campionatul Mondial

În vârstă de 34 de ani, Elizabeta Samara este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă din istoria României. Samara e de 4 ori campioană europeană la simplu la tenis de masă, cucerind medalia de aur în 2005, 2009, 2011 și 2015.

„E un campionat mondial foarte greu. Aș vrea să îmi apăr cu Andreea locul cinci la dublu, iar la simplu, acum un an, am pierdut în turul 2, deci mă aștept măcar să trec două-trei tururi.

Începând din luna februarie, am fost acasă opt zile adunate. Sunt obosită, dar la lot am de toate, recuperare bună. Sunt refăcută. Este altceva la Mondial, când vezi că sunt cei mai buni. Am un avantaj că turul 1, dacă ești mai bine clasat, nu poți juca contra celor mai buni.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu mă lasă psihicul, pot să mai joc. Psihicul este cel mai important. Sunt și asiaticele oameni, faptul că cu pandemia, ele nu au mai jucat foarte mult, așa câ, atunci când vin la turneele foarte mari, joacă cu o oarecare presiune, noi nu jucăm cu presiune. Eu cred că la Mondiale vor juca mult mai bine”, declara Eliza Samara înainte de competiţie, pentru frtmromania.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și