Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Publicat: 26 mai 2023, 11:41

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii

Vica Blochina, la plajă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a luat o decizie drastică în privinţa nunţii. Fosta balerină, cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani, şi-a luat gândul că va mai ajunge la altar. Vedeta în vârstă de 47 de ani s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina le-a transmis fanilor ei că exclude varianta de a mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. A ţinut să afirme că că numai fetele tinere ar trebui să facă un astfel de gest.

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii

Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: ‘Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!’. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat… (n.r. râde).

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă… Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând„, a declarat Vica Blochina pentru ego.ro.

Vica a precizat că mama ei a avut o premoniţie că se va ajunge la aşa ceva. A fost avertizată încă din perioada în care era dansatoare la clubul Melody.

Reclamă

Mama de când aveam 20 de ani mi-a zis: ‘Tu nu o să te măriți niciodată!’. Eu sunt foarte liberă de fel. Sunt un om extrem de liber. În toate relațiile pe care le-am avut lucrurile s-au întâmplat ușor, ușor. Fiecare cu casa lui, niciodată nu ne-am mutat, hop, țop, împreună. Gândul acesta mă sperie„, a mai spus fosta balerină.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Originară din Lituania, Vica l-a cunoscut pe „Piți”, într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina.

Victor Piţurcă a anunţat-o că nu îşi va părăsi niciodată soţia pentru a fi alături de ea. Au fost 16 ani într-o relaţie şi au împreună un copil, pe Edan Piţurcă. Vica nu s-a ferit şi a făcut dezvăluiri uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Știind faptul că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, din răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine„, a spus Vica Blochina pe YouTube, citată de spynews.ro.

Vica a recunoscut că îl înșela pe fostul selecționer cu bărbați care erau chiar și mai bogați decât el.

Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi„, a precizat Blochina.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și