Închide meniul

Reacţia lui Neluţu Varga după ce s-a vehiculat că Dan Petrescu va fi înlocuit de Cristiano Bergodi la CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 19:51

Reclamă
Reacţia lui Neluţu Varga după ce s-a vehiculat că Dan Petrescu va fi înlocuit de Cristiano Bergodi la CFR Cluj

Neluțu Varga l-a făcut praf pe Gigi Becali, după declarațiile despre Istvan Kovacs

Neluţu Varga, la un meci al lui CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga a reacţionat după ce s-a vehiculat că Dan Petrescu va fi înlocuit de Cristiano Bergodi la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul ardelenilor a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la clauza de reziliere în cazul în care Dan Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat.

Reacţia lui Neluţu Varga după ce s-a vehiculat că Dan Petrescu va fi înlocuit de Cristiano Bergodi la CFR Cluj

Dan Petrescu mai are contract un an și nu a renunțat la absolut nimic. Clauza e în picioare de ambele părți. Dacă Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat, vom discuta.

Dacă-și îndeplinește obiectivul anul viitor, poate să prelungească. Cu Bergodi nu e nimic adevărat”, a declarat Neluţu Varga pentru digisport.ro.

Informaţia zilei a fost că Dan Petrescu ar pleca de la CFR Cluj şi ar urma să fie înlocuit cu Cristiano Bergodi.

Reclamă
Reclamă

Dan Petrescu: „Sunt oferte clare și concrete”

Dan Petrescu anunţa anterior că are mai multe oferte. El sublinia că nu îşi va plăti clauza de reziliere pentru a pleca de la CFR Cluj, dar acest aspect a fost deja rezolvat.

„Sunt ceva oferte clare și concrete, dar v-am zis am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui, dar depinde și patronul ce strategie are, dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul vă dați seama că sunt interesat. Dacă va fi o altă strategie, atunci nu știu. Rămâne de văzut. Eu am contract. Chiar dacă aș vrea să fac ceva fără acordul patronului și al clubului nu am cum să plec.

Cine plătește clauza? Eu sigur n-o să plătesc. Dacă vine o echipă să plătească înseamnă că nu-mi mai dă mie nimic și atunci ce facem? Vedem ce va fi. Eu mă simt foarte bine la Cluj aș vrea să continui, dar în condițiile în care vrem să ne batem la trofee”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Reclamă

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu: „Trebuie să producem fotbal, nu frustrări”

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu. Antrenorul ardelenilor a făcut o criză de nervi şi a sărit chiar la bătaie.

Dan Petrescu a făcut un scandal monstru la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul, scor 1-2. Tehnicianul a început să înjure şi s-a luat chiar şi de Hagi. Mai mult, Petrescu a fost ţinut cu greu să nu sară la bătaie cu Zoltan Iaşko. Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, şi-a cerut scuze pentru derapajul lui Petrescu.

„Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru modul în care a jucat seară la Cluj.

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem și esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supărați, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forța CFR Cluj!”, a spus Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

 

 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și