Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan e gata să iubească din nou! Ce aşteptări are de la noul iubit: „Îl voi lua de bărbat în secunda doi!”

Publicat: 30 mai 2023, 17:22

Reclamă
Anamaria Prodan e gata să iubească din nou! Ce aşteptări are de la noul iubit: „Îl voi lua de bărbat în secunda doi!”

Anamaria Prodan, apariţie alături de Nuredin Beinur

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan e gata să iubească din nou, după despărţirea de Flavius Nedelea. Impresara a dezvăluit ce aşteptări are de la viitorul partener de viaţă, mărturisind că este în căutarea unui bărbat care să-i semene la caracter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut o scurtă relaţie cu Flavius Nedelea, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Cei doi s-au despărţit la doar o lună după ce şi-au confirmat relaţia.

Anamaria Prodan e gata să iubească din nou

Anamaria Prodan a dezvăluit că îşi doreşte un bărbat puternic în viaţa ei, aşa cum este şi ea. Impresara a declarat că este dispusă să se căsătorească din nou, în cazul în care va găsi un partener de viaţă care să-i semene.

De asemenea, Anamaria Prodan s-a declarat conştientă de faptul că nu îi va fi uşor să găsească un bărbat pe placul său.

„Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei.

Reclamă

Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan şi-a planificat, în detaliu, înmormântarea

Anamaria Prodan surprinde şi a anunţat că şi-a planificat, în detaliu, înmormântarea. Vedeta în vârstă de 50 de ani a făcut noi dezvăluiri controversate, cu care şi-a uluit fanii. A recunoscut că şi-a ales chiar şi sicriul.

Declaraţiile făcute de agentul de jucători vin într-un moment în care s-a aflat că Ion Ţiriac şi-a achiziţionat o criptă îmbrăcată în marmură, la Cimitirul Bellu, care l-a costat 100.000 de euro. Cel mai bogat român nu s-a uitat la bani. Are o avere estimată la două miliarde de dolari!

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții„, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu.

De altfel, impresarul şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux. Agenta de jucători a pus bazele unei noi afaceri din care speră să adune mai mulţi bani decât din fotbal. A plătit 100.000 de euro pentru o limuzina funerară de lux, pe care tocmai a cumpărat-o din Italia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și