Închide meniul

Denis Alibec a câştigat procesul la FIFA! Turcii de la Kayserispor trebuie să îi plătească o avere atacantului de la Farul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 16:40

Reclamă
Denis Alibec a câştigat procesul la FIFA! Turcii de la Kayserispor trebuie să îi plătească o avere atacantului de la Farul

Denis ALibec a câştigat la FIFA procesul cu turcii de la Kayserispor

Hepta

Denis Alibec a câştigat procesul la FIFA cu cei de la Kayserispor. Turcii trebuie să îi plătească o avere atacantului de la Farul. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec este pe cale să dea o lovitură financiară de proporţii. A câştigat la FIFA procesul pe care l-a avut cu fosta sa echipă, Kayserispor. Conform gsp.ro, Denis Alibec trebuie să primească 1.200.000 de euro.

Denis Alibec a câştigat procesul la FIFA

Denis Alibec a plecat de la Kayserispor vara trecută, când a semnat cu Farul. Atacantul i-a reclamat pe turci la FIFA, pentru neplata salariilor. Astfel, atacantul român a câştigat dreptul de a primit restanţile salariile în valoarea de 450.000 de euro. De asemenea, Alibec va primi şi compensaţii financiare în valoare de 750.000 de euro. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de turci la TAS.

FIFA a admis cererea jucătorului Denis Alibec, obligând clubul Kayserispor la plata drepturilor financiare restante și la plata unei compensații pentru încetarea unilaterală a contractului. 

De asemenea, a respins cererea reconvențională formulată de clubul Kayserispor. Este un prim pas foarte important, urmează să vedem dacă cei de la Kayserispor vor ataca această decizie la TAS”, a spus avocatul Dan Idiţă pentru sursa mai sus citată.

Reclamă
Reclamă 4

„Marius Şumudică sau Gică Hagi?” Denis Alibec a dat răspunsul imediat

„Marius Şumudică sau Gică Hagi?” a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Denis Alibec, iar răspunsul atacantului de la Farul a venit imediat. Vârful de 32 de ani nu a putut alege între cei doi antrenori, declarând că aceştia se aseamănă foarte mult.

Denis Alibec a devenit campion atât alături de Gică Hagi, cât şi alături de Marius Şumudică.

„Şumudică şi Hagi se aseamănă la caracter. Sunt foarte apropiaţi de jucători, ştiu să facă o echipă să dea totul pe teren şi să joace şi pentru ei. Am vorbit cu el (n.r. Şumudică), era foarte fericit. Mi-a spus că e mândru de mine şi că e mândru că mi-a fost antrenor”, a declarat Denis Alibec, pentru fanatik.ro.

Reclamă

De asemenea, Denis Alibec a mai dezvăluit că s-a bucurat nespus de titlul obţinut cu Farul, şi a vorbit totodată şi despre sezoanele în care a devenit campion cu Astra şi CFR Cluj.

„Titlurile mai importante sunt cu Astra și cu Farul, la CFR nu am jucat atât de mult. Dar un titlu este un titlu. Cel mai frumos, cel cu Farul. Și cel de la Giurgiu a fost frumos, nu ne dădea nimeni nicio șansă. Și anul ăsta am făcut istorie și e un vis devenit realitate”, a declarat Denis Alibec, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și