Închide meniul

Andrea Mandorlini, principalul favorit să o preia pe CFR Cluj! Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 17:14

Andrea Mandorlini, principalul favorit să o preia pe CFR Cluj! Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu

Andrea Mandorlini, principalul favorit să o preia pe CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci/ Profimedia

Andrea Mandorlini se pare că este principalul favorit să o preia pe CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu. Neluţu Varga i-a găsit repede înlocuitor „Bursucului”, după ce acesta a luat decizia de a pleca de pe banca clujenilor, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Mandorlini a mai pregătit-o pe CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010, bifând astfel 35 de meciuri pe banca trupei din Gruia.

Andrea Mandorlini, principalul favorit să o preia pe CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu

Neluţu Varga şi-a ales antrenorul favorit, după ce Dan Petrescu a decis să plece de la CFR Cluj. Andrea Mandorlini este primul pe lista patronului din Gruia, iar acesta încearcă să-l aducă pe italian pe banca ardelenilor.

Din informaţiile Antena Sport, în cazul în care Andrea Mandorlini nu va putea fi convins să vină în Gruia, Neluţu Varga îl are pe listă şi pe Cristiano Bergodi, ca variantă de rezervă.

De asemenea, tot din informaţiile noastre, se pare că Răzvan Lucescu sau Ladislau Boloni nu au fost niciodată o variantă pentru banca celor de la CFR Cluj, deoarece Neluţu Varga nu a luat legătura cu aceştia.

Reclamă

Andrea Mandorlini rămâne liber de contract la finalul acestei luni, ultima dată acesta antrenând-o pe Mantova, în Serie C. Tehnicianul italian de 62 de ani le-a mai pregătit, de-a lungul carierei, pe Cremonese, Genoa, Verona sau Sassuolo.

La CFR Cluj, Mandorlini a avut performanţe remarcabile, reuşind să câştige titlul alături de trupa clujeană, pe vremea când echipa era condusă de Arpad Paszkany.

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj şi ia cu el doi jucători

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj şi ia cu el doi jucători. Este veste momentului în fotbalul românesc! „Bursucul” a primit acceptul lui Neluţu Varga pentru a de despărţi fără a achita clauza de reziliere de 400.000 de euro. Totuşi, în conturile clubului pot intra până la 6 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga a bătut palma cu Dan Petrescu şi îi caută deja înlocuitor. Antrenorul de 55 de ani va semna cu o echipă din Coreea de Sud şi va primi un salariu anual de 1.5 milioane de dolari de la Jeonbuk. I s-a propus o înţelegere valabilă pe două sezoane.

Dan Petrescu nu pleacă singur în Coreea. Potrivit fanatik.ro, îl ia cu el pe mijlocaşul ghanez Nana Boateng. Jeonbuk îi va da două milioane de euro CFR-ului. Gruparea din Gruia îşi poate rezolva bugetul dacă renunţă şi la Ermal Krasniqi, care este aşteptat să joace în Kosovo – România, pe 16 iunie, de la ora 21:45, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Kosovarul a impresionat la CFR Cluj şi poate fi vândut în Coreea pentru patru milioane de euro. Astfel, Neluţu Varga îl pierde pe Dan Petrescu fără a-i fi plătită clauza de reziliere, dar în conturile clubului pot intra 6 milioane de euro!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și