Închide meniul

Cristi Balaj, prima reacţie după plecarea lui Dan Petrescu: „Pleca şi dacă lua titlul!” Anunţ despre viitorul antrenor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 19:50

Reclamă
Cristi Balaj, prima reacţie după plecarea lui Dan Petrescu: „Pleca şi dacă lua titlul! Anunţ despre viitorul antrenor

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj a avut o primă reacţie după plecarea lui Dan Petrescu. Preşedintele campioanei a spus că acesta pleca şi dacă lua titlul. Balaj a spus că decizia a fost luată după o discuţie avută de Dan Petrescu cu Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a spus că există două variante pentru postul de antrenor de la CFR Cluj, iar una dintre ele este Cristiano Bergodi.

Cristi Balaj, prima reacţie după plecarea lui Dan Petrescu

„Dan Petrescu nu era agăţat, nu şi-a dorit în orice condiţii să rămână la CFR Cluj. Vorbim de Dan Petrescu cel care a apărut la conferinţa de presă şi şi-a cerut scuze. A fost sezon foarte greu în care s-au întâmplat foarte multe. A avut anumite nemulţumiri, frustrări, dezamăgiri. A spus-o public că şi-a dorit să plece. Legat de plecarea lui, nu am fost implicat deloc.

Ştiu că a avut o discuţie cu patronul echipei. Repet, nu am participat la discuţie pentru că a fost unul din oamenii care au insistat să vin la CFR Cluj. Probabil că pleca şi dacă lua titlul. Are nevoie de o pauză. De astăzi am început să lucrăm intens. Întrebări am pus, dar nu s-a trimis nicio propunere de contract. Am întrebat doi antrenori. Unul este Bergodi, dar nu am început cu el„, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Anunţul oficial făcut de ardeleni

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! Anunţul oficial a fost făcut de gruparea din Gruia pe pagina de Facebook. Despărţirea a venit pe cale amiabilă.

Reclamă

„Mulțumim, Dan Petrescu! 🙏🏼
🚂 Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului.

Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5️⃣ titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani.

Îți dorim multă baftă mai departe!”, se arată în comunicatul ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul de 55 de ani va semna cu o echipă din Coreea de Sud şi va primi un salariu anual de 1.5 milioane de dolari de la Jeonbuk. I s-a propus o înţelegere valabilă pe două sezoane.

Dan Petrescu nu pleacă singur în Coreea. Potrivit fanatik.ro, îl ia cu el pe mijlocaşul ghanez Nana Boateng. Jeonbuk îi va da două milioane de euro CFR-ului. Gruparea din Gruia îşi poate rezolva bugetul dacă renunţă şi la Ermal Krasniqi, care este aşteptat să joace în Kosovo – România, pe 16 iunie, de la ora 21:45, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și