Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League! A atras toate privirile înainte de Manchester City – Inter

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 21:45

Reclamă
Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League! A atras toate privirile înainte de Manchester City – Inter

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League

Ivana Knoll şi-a făcut apariţia la finala UEFA Champions League/ Colaj Instagram, Profimedia

Ivana Knoll a avut o apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League. Cea care a fost supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a atras toate privirile şi pe arena din Istanbul, înaintea duelului „de foc” dintre Manchester City şi Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Inter se luptă pentru marele trofeu din UEFA Champions League. Finala, care se desfăşoară la Istanbul, va fi în această seară, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Ivana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League

Ivana Knoll nu a putut lipsi de la marea finală UEFA Champions League. Modelul croat şi-a făcut apariţia în tribunele arenei Ataturk, din Istanbul, înaintea fluierului de start din partida Manchester City – Inter.

Ivana Knoll a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 3 milioane de oameni. În doar 20 de minute, frumoasa croată a strâns aproape 17.000 de like-uri, şi peste 200 de comentarii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă

Modelul croat îşi poate încuraja un conaţonal, în finala de la Istanbul. Mijlocaşul Marcelo Brozovic este titular pentru Inter, în confruntarea cu Manchester City.

La fel ca la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde a întors toate privirile la fiecare meci la care asista, Ivana Knoll a optat de asemenea pentru o ţinută provocatoare. Modelul de asemenea a păstrat însemnele naţionalei sale, pentru finala UEFA Champions League.

Ivana Knoll nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit marele său secret

Ivana Knoll, femeia care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar, a dezvăluit marele său secret şi a spus cu ce se ocupă. Aceasta a spus că practică dansul din buric şi dansul la bară.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Knoll a vorbit şi despre planurile de viitor, într-un interviu acordat presei britanice. Fosta Miss Croaţia a spus că ar vrea să practice ceva ce are legătură cu sportul.

„Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit.

Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place„, a spus Ivana Knoll, conform celor de la dailystar.co.uk.

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Ivana Knoll a atras toate privirile la Mondialul din Qatar şi a ajuns să fie asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a ţinut să pună capăt tuturor zvonurilor apărute în ultima perioadă.

Modelul în vârstă de 30 de ani a adunat 3 milioane de urmăritori, pe reţelele sociale, pe durata turneului final din Qatar. S-a mutat în Statele Unite şi postează, aproape zilnic, imagini senzuale de la piscină sau de pe plajă.

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! Vezi toate știrile
Citește și