Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Mihaela, fosta soţie a lui Daniel Pancu. Prin ce a putut să treacă după divorţ: „M-am speriat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 12:29

Reclamă
Cât de frumoasă este Mihaela, fosta soţie a lui Daniel Pancu. Prin ce a putut să treacă după divorţ: „M-am speriat”

Mihaela este fosta soţie a lui Daniel Pancu

Colaj Instagram

Cât de frumoasă este Mihaela, fosta soţie a lui Daniel Pancu. Mihaela Stanciu şi Daniel Pancu au avut o frumoasă relaţie de dragoste care a durat mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună un băiat şi o fată pe care îi iubesc ca pe cohii din cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi s-au iubit enorm, Mihaela şi Daniel Pancu au ales să se despartă. Totuşi, de dragul copiilor, Mihaela şi Daniel Pancu au rămas în relaţii excelente.

Dacă fostul fotbalist s-a recăsătorit cu Andra, femeia pe care a iubit-o şi în tinereţe, Mihaela Stanciu este extrem de discretă cu viaţa sa personală. Într-una dintre rarele sale apariţii, Mihaela Stanciu a vorbit despre despărţirea de bărbatul pe care l-a iubit enorm. (VEZI IMAGINI CU MIHAELA STANCIU IN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este Mihaela, fosta soţie a lui Daniel Pancu

Mihaela Stanciu (45 de ani) a dezvăluit că a trecut prin momente incredibile imediat după divorţ, când a fost asaltată de bărbaţi.

E treaba lui că și-a refăcut viața. Noi am divorțat în urmă cu doi ani, pe atunci nu erau împreună. Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”„, a povestit Mihaela Stanciu, în urmă cu 2 ani, pentru playsport.ro.

Reclamă

Mihaela Stanciu a vorbit şi despre motivele care au dus la divorţul de Daniel Pancu.

Am fost împreună fix 22 de ani. După atâția ani de căsnicie, nu are cum să te despartă o amantă. Dacă au existat sau nu infidelități, peste asta treci într-o căsnicie de durată . Nu am divorțat pentru că Daniel mă înșela. Punctele noastre de vedere, părerile noastre asupra mai multor aspecte nu mai aveau nimic în comun.

Căsnicia nu mai mergea. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut. Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a mai spus Mihaela Stanciu, care este sora lui Nicolae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:15 LIVE VIDEOSporting – Chaves 2-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 1-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-0! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine pe locul 2 Liga 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și