Închide meniul
Video

Charles Leclerc, fascinat de cei mai tari puşti ai României din karting. Mesajul pilotului din Formula 1 pentru Bogdan Cristofor

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2023, 13:14 / Actualizat: 2 iulie 2023, 21:13

Reclamă

Charles Leclerc, fascinat de cei mai tari puşti ai României din karting

Charles Leclerc, în timpul unui interviu / Profimediaimages

Cei mai tari puşti ai României din karting l-au lăsat mască pe pilotul de Formula 1, Charles Leclerc. Campionul din Monaco i-a felicitat pe români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc, fascinat de cei mai tari puşti ai României din karting

Ce victorie pentru pilotul român!„, a fost reacţia comentatorului în momentul în care Bogdan Cristofor a trecut linia de sosire.

Bogdan Cristofor a câştigat Liga Campionilor din karting, acasă la campioana din fotbalul italian, Napoli. Românul a fost felicitat şi de pilotul Ferrari, Charles Leclerc.

Bună, Bogdan. Ştiu că eşti prieten bun cu vărul meu, Andrea, şi îţi urez mult noroc!„, i-a transmis Charles Leclerc.

La o altă clasa, fratele lui Bogdan, David Cristofor, a ieşit şi el pe primul loc. Celor doi mici campioni români li s-a cântat imnul în Italia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și