Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a fostei soţii a lui Steliano Filip. Femeia acuzată de infidelitate întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2023, 11:57

Reclamă

Transformarea radicală a fostei soţii a lui Steliano Filip. Bianca Marina a avut parte de mai multe operaţii estetice şi a ajuns de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După divorţul cu scandal de Steliano Filip, care a acuzat-o şi de infidelitate, Bianca Marina a luat o decizie radicală şi este mult mai atentă cu corpul său. Bianca a suferit mai multe operaţii estetice, printre care şi una de mărire a bustului.

Transformarea radicală a fostei soţii a lui Steliano Filip

Bianca Marina a trecut peste suferinţa divorţului de fotbalist şi este mai frumoasă şi mai strălucitoare pe zi ce trece. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU BIANCA MARINA ÎN GALERIA FOTO)

Bianca Marina şi Steliano Filip au împreună un copil, iar divorţul a fost unul cu scandal. Fostul fundaş de la Dinamo a acuzat-o de infidelitate pe Bianca Marina, dar şi că nu este o mamă bună. Una dintre acuzele aduse de Steliano Filip Biancăi a fost şi aceea că nu este o mamă bună.

Steliano Flip, fundaşul de 26 de ani al celor de la Dinamo, a divorţat de soţia sa după 7 ani de relaţie.

Reclamă

Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră„, a spus Bianca Filip pentru Antena Stars.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și