Închide meniul

Anunţul lui Andrea Compagno despre plecarea de la FCSB, după derby-ul cu Dinamo: „Am auzit ceva!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2023, 0:12

Reclamă
Anunţul lui Andrea Compagno despre plecarea de la FCSB, după derby-ul cu Dinamo: „Am auzit ceva!

Anunţul lui Andrea Compagno despre plecarea de la FCSB, după derby-ul cu Dinamo

Hepta

Anunţul lui Andrea Compagno despre plecarea de la FCSB, după derby-ul cu Dinamo. Olandezii de la Heerenven îl doresc pe atacantul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că a refuzat deja o ofertă de 1.500.000 de euro pentru atacantul italian de la olandezi. Compagno a recunoscut că a auzit ceva zvonuri, dar a precizat că nu este nimic concret.

Anunţul lui Andrea Compagno despre plecarea de la FCSB, după derby-ul cu Dinamo

„Am început cu două victorii şi sunt fericit. E normal, avem un lot foarte mare, decide antrenorul şi suntem profesionişti. Chiar dacă jucăm 10 minute trebuie să dăm totul. Nu contează ce am făcut şi ce trebuie să fac.

Nu ştiu nimic, am auzit ceva, dar nu ştiu nimic. Nu ştiu nimic până nimeni nu îmi spune ceva eu sunt concentrat aici şi să dau totul. Eu mă gândesc că acum avem un meci important şi vreau să dau totul la antrenament şi să fiu titular la meciul cu CSKA 1948. Nu cred că nu am jucat pentru că nu am dat goluri. Sunt vârf, trebuie să marchez. În prima etapă nu am putut juca nu din cauza mea. Nu cred că trebuie să conving, sunt deciziile antrenorului. E normal dacă un jucător se duce pe bancă și e nefericit„, a spus Andrea Compagno la digisport.ro, după FCSB – Dinamo 2-1.

FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start, şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist, care nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul. În minutul 35 Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

Reclamă

După pauză FCSB nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și