Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”. Imagini emoţionante cu fiica Anamariei Prodan

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2023, 9:29

Reclamă
Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”. Imagini emoţionante cu fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a revenit pe terenul de baschet

Sarah, în timpul unui interviu

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”. Sarah Dumitrescu a revenit pe terenul de baschet şi a împărtăşit bucuria cu toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a suferit numai puţin de 3 operaţii la genunchi, care au ţinut-o departe de terenul de joc. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU SARAH DUMITRESCU)

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”

Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, în trecut, pentru click.ro.

Sarah Dumitrescu s-a mutat singură în Statele Unite, la numai 14 ani

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

Reclamă

La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă”, a mai spus Sarah.

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este marcată de divorţul Anamariei Prodan. Fiica cea mică a agentului de jucători anunţă că şi ea tocmai a trecut printr-o despărţire. Aşa a ajuns să ia o decizie drastică. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a făcut planul.

Sarah a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În 2022 a suferit o accidentare gravă şi a avut nevoie de o operaţie. Nici în familie nu a avut parte de linişte şi a fost dată peste cap de scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Au fost probleme cu repetiţie. Şi tatăl ei, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a despărţit de Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Tânăra sportivă este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club. A luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și