Închide meniul

Gigi Becali, convins că FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea: „Şi-au dat şi ei seama că au greşit”

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 9:23

Reclamă
Gigi Becali, convins că FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea: „Şi-au dat şi ei seama că au greşit

Gigi Becali, atac cu "talpa" la dinamoviştii care îl acuză pe Dorin Rotariu de trădare

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Hepta

Gigi Becali, convins că FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea. După ce formaţia roş-albastră nu a reuşit să dispute meciul cu Dinamo pe stadionul Steaua, patronul celor de la FCSB spune că sunt şanse mari ca echipa sa să dispute meciul cu CFR Cluj pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 este programată pe 6 august, de la ora 21:30.

Gigi Becali, convins că FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea: „Şi-au dat şi ei seama că au greşit”

Gigi Becali este de părere că meciul dintre FCSB şi CFR Cluj se va disputa în Ghencea, în ciuda evenimentelor premergătoare meciului cu Dinamo, atunci când echipa sa nu s-a înţeles cu conducerea CSA Steaua pentru a juca derby-ul de săptămâna trecută pe noua arenă din Ghencea.

Acest subiect a intrat şi în atenţia lui Marcel Ciolacu, premierul României. După ce FCSB şi CSA Steaua nu au ajuns la o înţelegere, în Ghencea a fost trimis Corpul de Control, iar Becali crede că cei din conducerea CSA Steaua şi-au dat seama că au greşit.

Mai mult, patronul celor de la FCSB a ţinut să precizeze că echipa sa va reveni pe Arena Naţională, atunci când cel mai mare stadion al ţării va redeveni disponibil.

Reclamă
Reclamă

„Părerea mea, din moment ce prim-ministrul a pronunțat data de 6 și că jucăm cu Clujul… Eu cred că acum, după ce s-au discutat toate, a trimis și Corpul de Control, s-a scris și în presă foarte mult, și-au dat și ei seama că au greșit.

Sau poate, e posibil asta, nu au vrut să fie FCSB – Dinamo, vă las cu orice echipă, dar nu cu Dinamo, știi? Cu Dinamo se umplea. Și cu CFR-ul o să umplem, și cu danezii (n.red. – cu Nordsjaelland în turul 3 preliminar din Conference League, în cazul în care FCSB va ajunge acolo) o să umplem. Cu CFR nu putem (n.r. pe Arena Națională), dar după ne ducem acolo, ne vedem de treaba noastră.

Nu există nicăieri că nu se joacă meciul. Când vrei să faci concert, stai să vedem dacă e dată de fotbal. La noi sunt toate cu fundul în sus, ce să facem? Nu ai văzut ce zice Hagi? Trebuie bani, nu știu ce. La FCSB, vine unul cu banii, dar nu vrem să te lăsăm (n.red. – pe un anumit stadion, cu referire la Ghencea). Tu nu vezi ce tâmpenii? Primăriile dau bani, uite unul privat care dă bani, dar lasă că pe tine nu te lăsăm să joci pe stadion. Asta e, nebunia lumii, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali nu e de acord cu propunerea lui Gică Hagi: „Ne întoarcem pe vremea lui Ceauşescu!”

Gigi Becali nu e de acord cu propunerea lui Gică Hagi, ca multinaţionalele să fie obligate de stat să dea bani pentru sport.

Patronul FCSB este, de altfel, recunoscut pentru faptul că nu îi plac lucrurile impuse. Gigi Becali a criticat regula U21 şi a încercat să o elimine. După ce propunerea lui a picat la vot, Gigi Becali i-a atacat dur pe cei care au votat împotriva scoaterii regulii U21.

„De ce nu avem (n.r. bugete mari în fotbalul românesc)? Pentru că economia României nu permite din publicitate să poată să facă mai mulți bani din televiziuni, să ia ca în Anglia, echipa de pe ultimul loc ia sute de milioane. Dacă obligăm, trebuie să ne întoarcem puțin înapoi, pe vremea lui Ceaușescu. Nu putem să obligăm, putem să creăm niște legi, ca ăla care are o afacere mare să nu fie afectat dacă dă.

Nu te obligă nimeni să faci ceva. Nu poți să obligi prin legislație să dai bani acolo. Nu există să te oblig. Nu contează, nu are rost să discutăm ceva ce nu există. Nu vreau să îl contrazic pe Gică, dar eu atâta știu, nu există să te oblig. Dacă era altcineva la mijloc, comentam, dar e Gică la mijloc și nu vreau să comentez”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și