Închide meniul

Un pugilist care a participat la Jocurile Olimpice, condamnat pentru uciderea unei femei şi a copilului ei nenăscut

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 10:49 / Actualizat: 30 iulie 2023, 12:19

Reclamă
Un pugilist care a participat la Jocurile Olimpice, condamnat pentru uciderea unei femei şi a copilului ei nenăscut

Un pugilist care a participat la Jocurile Olimpice, condamnat

Félix Verdejo-Sánchez / Profimedia

Un pugilist care a participat la Jocurile Olimpice, condamnat pentru uciderea unei femei şi a copilului ei nenăscut. Un juriu federal l-a condamnat pe pugilistul Félix Verdejo-Sánchez, participant la Jocurile Olimpice, pentru moartea unei femei şi a copilului ei nenăscut, potrivit Procuraturii SUA din Districtul Puerto Rico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost găsit vinovat de răpire soldată cu moartea şi de uciderea intenţionată a unui copil nenăscut, au precizat procurorii într-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

Un pugilist care a participat la Jocurile Olimpice, condamnat pentru uciderea unei femei şi a copilului ei nenăscut

Keishla Rodríguez Ortiz şi copilul ei nenăscut au fost găsiţi morţi în laguna San José din Puerto Rico la 1 mai 2021. O zi mai târziu, Verdejo-Sánchez – care a concurat la Jocurile Olimpice din 2012 – a fost arestat şi acuzat de răpirea, furtul maşinii şi uciderea lor, arată documentele tribunalului federal, potrivit relatării CNN.

Un juriu federal l-a condamnat pe Verdejo-Sánchez pentru infracţiunile federale care au rezultat din uciderea lui Rodríguez Ortiz, care a avut loc la 29 aprilie 2021, potrivit comunicatului.

În dimineaţa morţii lui Rodríguez Ortiz, Verdejo-Sánchez a pus în aplicare un plan premeditat de a o ucide pe aceasta şi pe copilul ei nenăscut, potrivit comunicatului.

Reclamă

Un martor a declarat autorităţilor că Verdejo l-a contactat pentru a-l ajuta să întrerupă o sarcină după ce Rodríguez Ortiz i-a spus că a făcut un test de sarcină şi că aştepta copilul lui, potrivit plângerii penale.

Félix Verdejo-Sánchez riscă o pedeapsă pe viaţă pentru fiecare condamnare

Procurorii au declarat că Verdejo-Sánchez a atras-o pe Rodríguez Ortiz în vehiculul său, unde, cu ajutorul unei alte persoane, a agresat-o şi a drogat-o, se arată în comunicat.

Verdejo-Sánchez a condus-o pe Rodríguez Ortiz până la podul Teodoro Moscoso şi a aruncat-o în laguna San José cu ajutorul celeilalte persoane, potrivit comunicatului.

Reclamă 4 / 0/3

Verdejo-Sánchez a sărit ulterior în lagună pentru „a termina de ucis ambele victime”, au declarat procurorii în comunicat.

„Juriul a stabilit, conform documentelor judiciare şi a probelor prezentate la proces, că Félix Verdejo-Sánchez, împreună cu coinculpatul său … ajutându-se reciproc, au comis o răpire care a dus la moartea lui Keishla M. Rodríguez Ortiz şi a copilului ei nenăscut”, se arată în comunicat.

Verdejo-Sánchez riscă o pedeapsă pe viaţă pentru fiecare condamnare. Sentinţa va fi anunţată la 3 noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și