Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani: „Suficient de tânără să mai faci câteva greşeli”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 15:27

Reclamă

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani. Leta Ilie a împlinit zilele trecute 47 de ani, dar arată impecabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leta Ilie se află într-o formă fizică de invidiat la 47 de ani. Leta Ilie a petrecut de ziua ei şi a atras toate privirile. Sabin Ilie a fost căsătorit cu Leta Ilie, cu care are doi copii. Cei doi au divorţat în 2005.

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Leta Ilie a postat o imagine superbă pe reţelele de socilizare prin care a vrut să marcheze că se simte tânără şi la vârsta de 47 de ani.

„Împlineşti vârsta perfectă. Eşti suficient de mare pentru a-ţi recunoaşte greşelile, dar suficient de tânăr pentru a mai face câteva„, a scris Leta Ilie pe reţelele de socializare.

Scandalul uriaş în care a fost implicat Sabin Ilie

Unul dintre cele mai mari scandaluri în care a fost implicat a fost cu fosta sa soţie, Leta Ilie. Aceştia s-au iubit nebuneşte, însă au divorţat într-un final. Unul dintre motive ar fi fost şi infidelităţile fostului atacant. Chiar Leta Ilie a vorbit despre un episod controverstat de pe vremea când era căsătorită cu Sabin Ilie.

Reclamă

Nu am avut probleme cu soții sau iubite, doar cu admiratoare care veneau cu tricouri brodate pentru Sabin. Găseam cutiuțe cu medalioane de aur. Eu eram geloasă tare. Le mai alergam. L-am prins o dată la hotel.

Am vrut să îi fac o surpriză plăcută, m-am aranjat, mi-am pus o fustiță scurtă, dar a fost una nereușită pentru el și pentru mine. L-a salvat Adrian atunci. Au făcut schimb de apartamente și Adrian s-a speriat când m-a văzut. Sabin era cu o domnișoară în altă parte. A ieșit Sabin, a ieșit și aia și am dus-o cinci metri de păr până la scări”, spunea Leta Ilie în urmă cu câţiva ani, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 16:30, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” Vezi toate știrile
Citește și