Închide meniul
UPDATE

Denis Alibec pleacă în Qatar să îşi negocieze plecarea de la Farul! Salariul uriaş pe care îl poate încasa atacantul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 15:15

Reclamă
Denis Alibec pleacă în Qatar să îşi negocieze plecarea de la Farul! Salariul uriaş pe care îl poate încasa atacantul român

Denis Alibec pleacă de la Farul

Denis Alibec, cu trofeul Ligii 1 / Hepta

Denis Alibec pleacă de la Farul. Atacantul campioanei României va semna, cel mai probabil, cu formaţia Muaither SC, din Qatar. Alibec a solicitat un salariu de aproximativ un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec are ofertă de la nou-promovata din Qatar, dar şi de la o echipă din Arabia Saudită. Cel mai probabil, Alibec va semna cu formaţia din Qatar.

Update 15.30: Denis Alibec pleacă în Qatar pentru a negocia contractul cu Muaither SC. Conform surselor AS.ro, negocierile nu sunt încheiate, iar Alibec va merge personal în Qatar pentru a pune la punct ultimele detalii.

Denis Alibec pleacă de la Farul! Salariul uriaş pe care îl va încasa

Conform prosport.ro, Alibec va primi un salariu de 800 de mii de euro pe an. Atacantul are o înţelegere cu Gică Hagi că poate pleca gratis de la echipă în cazul unei oferte din străinătate.

Denis Alibec, descătuşat după Farul – Flora Tallinn 3-0

Denis Alibec s-a descătuşat după Farul – Flora Tallinn 3-0. Denis Alibec a deschis scorul din pasa lui Budescu. Alibec i-a întors serviciul lui „Budi”, după ce a şutat în bară iar fostul jucător al Petrolul a marcat primul său gol pentru Farul.

Reclamă

Un succes foarte important. Uşor uşor ne revenim la forma de anul trecut. Şi eu puteam să mai marchez cel puţin două goluri. Important e că am câştigat cu 3-0 şi mergem acolo să ne calificăm. Important e să revenim la ritmul nostru de joc, să dictăm intensitatea.

Trebuie să ne pregătim amândoi şi să facem faza defensivă cât mai bine şi com marca mai multe goluri. Ne cunoaştem, important e să fim bine fizic. Eu nu am nicio ofertă, nu mă interesează. Sunt aici şi ca de obicei îmi dau viaţa pe teren. Trebuie să ne impunem jocul nostru, că dacă ne retragem vom avea probleme. Nu avem timp de provocări. Avem meci din 3 în 3 zile şi trebuie să fim pregătiţi„, a spus Denis Alibec la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și