Închide meniul

Rodion Amirov a murit la 21 de ani, după ce s-a luptat un an şi jumătate cu o boală necruţătoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2023, 9:18 / Actualizat: 9 noiembrie 2023, 17:28

Reclamă
Rodion Amirov a murit la 21 de ani, după ce s-a luptat un an şi jumătate cu o boală necruţătoare

Rodion Amirov a murit la 21 de ani

Profimedia

Rodion Amirov a murit la 21 de ani. Atacantul rus Rodion Amirov, un jucător de hochei de mare perspectivă de la Toronto Maple Leafs, a murit de cancer la creier la un an şi jumătate după ce a fost diagnosticat, a anunţat luni agentul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De îndată ce a aflat vestea, a refuzat să vadă partea negativă şi a fost hotărât să se bucure de fiecare zi cu aceeaşi atitudine pozitivă de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale de hocheist„, a explicat Dan Milstein, într-un comunicat de presă.

Rodion Amirov a murit la 21 de ani. S-a luptat un an şi jumătate cu o boală necruţătoare

Jucătorul de 21 de ani nu a evoluat în sezonul 2022-2023 din cauza tratamentelor de chimioterapie. Rodion Amirov a fost selecţionat pe locul 15 de Toronto Maple Leafs la draftul din 2020. El a semnat apoi un contract pe trei ani cu Maple Leafs şi s-a alăturat echipei afiliate a clubului, Toronto Marlies, pentru sezonul 2020-2021, scrie news.ro.

Preşedintele Brendan Shanahan, într-o declaraţie scrisă împărtăşită pe Twitter, redenumit X, a vorbit despre o „pierdere tragică”. Şeful echipei sportive a adăugat că este „incredibil de trist să vadă că un tânăr cu atât de mult potenţial ne părăseşte atât de devreme„.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Basarab Panduru, răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu: „Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!”

9:49

Lewis Hamilton s-a luptat ani de zile cu depresia! „Nu aveam cu cine să vorbesc”

9:40

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid – Real Madrid. Comunicat oficial

9:40

Trei documentare excelente despre Formula 1. Recomandările lui Adrian Georgescu

9:00

Diego Simeone l-a criticat pe Thibaut Courtois, după incidentele de la Atletico – Real Madrid 1-1: „Ar trebui pedepsit”

8:35

„De ce?” Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB. Reacție fermă după PAOK – Aris 0-1

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 5 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și