Închide meniul

Olympique Marseille l-a reclamat pe Istvan Kovacs la UEFA! Francezii nu l-au uitat pe arbitrul român

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 10:06

Reclamă
Olympique Marseille l-a reclamat pe Istvan Kovacs la UEFA! Francezii nu l-au uitat pe arbitrul român

Olympique Marseille l-a reclamat pe Istvan Kovacs la UEFA

Istvan Kovacs / Profimedia

Olympique Marseille l-a reclamat pe Istvan Kovacs la UEFA! Arbitrul român s-a aflat la „centru” în prima manşă a dublei cu Panathinaikos, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia de pe Stade Velodrome a fost eliminată în cele din urmă de greci, dar conducerea nu a trecut peste deciziile luate de arbitrul român în partida tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olympique Marseille a trimis o scrisoare la UEFA în care subliniază faptul că nu înţelege anumite decizii de arbitraj de la dubla manşă cu Panathinaikos, din Liga Campionilor, informează RMC Sport, potrivit news.ro.

Olympique Marseille l-a reclamat pe Istvan Kovacs la UEFA! Francezii nu l-au uitat pe arbitrul român

La unul dintre meciuri a arbitrat o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. Dubla a contat pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul tur, arbitrat de Kovacs, a fost câştigat acasă cu 1-0 de Panathinaikos. De la Marseille a fost eliminat Kondogbia, în minutul 65.

Partida retur, arbitrată de englezul Michael Oliver, a fost câştigată tot de Panathinaikos, la lovituri d departajare, scor 5-3. Prelungirile şi loviturile de departajare au venit după ce, în minutul 90+9, când Marseille conducea cu 2-0, grecii au primit penalty şi au înscris.

Reclamă

Panathinaikos s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

Cartonaşul galben arătat lui Kondogbia în primul minut (ceea ce este statistic rar) şi deciziile unilaterale luate de Kovacs la Atena, precum şi interpretările VAR la meciul retur de pe Velodrome nu au fost deloc digerate de către conducătorii clubului Marseille, scrie RMC Sport.

„Pablo Longoria nu este genul de persoană care să stârnească controverse în faţa camerelor de luat vederi, dar Olympique de Marseille recurge la această scrisoare pentru a câştiga respect şi a-şi face auzite argumentele. Răul a fost făcut, iar OM îşi asumă şi ea responsabilitatea pentru o primă manşă în care nu a fost la înălţime din punct de vedere sportiv, dar are multe nemulţumiri legate de arbitraj în urma acestei eliminări dureroase”, a adăugat RMC Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern Vezi toate știrile
Citește și