Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan și l-a făcut să uite de chefurile epocale

Publicat: 22 august 2023, 17:05

Reclamă
Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan și l-a făcut să uite de chefurile epocale

Cât de frumoasă este femeia care l-a "cumințit" pe Adrian Ropotan

Raluca Ropotan, alături de Adrian Ropotan / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan (37 de ani). Raluca este soția fostului internațional român, care a ieșit în ultima perioadă de sub lumina reflectoarelor. Fostul mijlocaș al lui Dinamo trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica lui Stelian Ogică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscut pentru ieșirile nocturne și chefurile epocale la care a participat în perioada în care juca la gruparea din Ștefan cel Mare, Ropotan și-a găsit liniștea lângă fosta asistentă TV. Cei doi s-au căsătorit în 2017.

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan

Raluca este de o frumusețe răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI) și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe fostul jucător al lui Dinamo. Se întâmpla în urmă cu 12 ani, iar între timp viața lor s-a schimbat radical. De când s-a născut fiul lui, Adrian Ropotan este un familist convins.

Ne știam din intermediul ăsta al orașului, al cluburilor, locurilor pe care le frecventam. Ne salutam, ne știam, dar într-o zi am intrat puțin în discuție și de atunci am rămas împreună”, spunea cea care are un copil cu fostul fotbalist.

În acest an, Raluca a anunțat cum se menține în formă. Nu urmează vreo dietă strictă, dar încearcă să aibă o alimentație echilibrată.

Reclamă

„Încerc, e destul de greu acum să mă întrețin, dar încerc. Poate nu toată lumea recunoaște, dar e important. Încerc să am o alimentație echilibrată, cu toate că, de multe ori, fac excese. Știu, nu-i corect, dar sunt sinceră. Încerc să mă reglez o perioadă.

În mod normal, cumva să am un regim alimentar sănătos, pentru că, de când îl avem și pe Ivan, el mănâncă doar mâncare gătită în casă. Evităm, în timpul săptămânii, restaurantele sau fast-food, adică chiar nu mâncăm”, a spus Raluca Ropotan la AntenaStars, potrivit spynews.ro.

Adrian Ropotan a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Dinamo Moscova, Tom Tomsj, Nijni Novgorod, Gabala, Petrolul, Pandurii, Hatta Club și Concordia Chiajna. A făcut avere și după retragerea din fotbal. A intrat în afaceri cu construcții și a ridicat câteva blocuri în zona Drumul Taberii. Ar fi câștigat milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Ropotan, dezvăluiri de senzaţie despre episodul „Steaua e numai una!”

În 2008, Adrian Ropotan a petrecut alături de Gabi Torje şi Cristi Pulhac pe maneaua „Steaua e numai una!„. Ropotan a dezvăluit, la AS.ro LIVE, „tratamentul” de care a avut parte la următorul meci.

Era meciul cu FC Argeş, parcă! Era o ceaţă nebună. Am zis, bă, am scăpat, nu prea mă văd ăştia pe aici, nu prea mă înjură aici. Era antrenor domnul Mircea Rednic şi m-a şi schimbat în minutul 70 şi ceva parcă. Şi au început. Am luat-o aşa frumos pe lângă teren. Mi-am luat drumul mai lung, dar nu prin faţa galeriei. Dacă o iau, o iau de la persoanele care nu prea sunt aici. Până am ajuns la tunelul de la vestiare, aveam frigiderul plin. Dacă ne raportăm la momentul de faţă e o chestie amuzantă.

E o perioadă din viaţa mea care a trecut, o să o povestesc copiilor, nepoţilor. Am în minte acum toată acţiunea. Era cu un aparat de fotografiat. Era iubita unui invitat. Nu am realizat că suntem filmaţi. Am zis, bă, stăm în casa omului, nu are ce să se întâmple. Am zis că putem să ne dăm arama pe faţă. S-a cântat, dar a fost o glumă. A fost pus şi o manea cu Dinamo. Unii cântau, alţii nu cântau că erau muţi. Erau puţin ameţiţi„, a spus Adrian Ropotan.

Adrian Ropotan a recunoscut și ce amendă a primit după acel episod. A fost lăsat fără 5.000 de euro după escapada cu Gabi Torje şi Cristi Pulhac.

S-a întâmplat, a fost o glumă. Eram tineri. Am avut o problemă financiară, în primul rând. Am avut o amendă de 5.000 de euro. I-am plătit, ne-am asumat. Erau mici salariile, la Dinamo am pornit cu biletul de autobuz„, a mai spus Adrian Ropotan.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur Vezi toate știrile
Citește și