Închide meniul

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanul toaletelor de la stadionul Arcul de Triumf, înainte de Dinamo – Petrolul

Publicat: 25 august 2023, 18:29

Reclamă
Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanul toaletelor de la stadionul Arcul de Triumf, înainte de Dinamo – Petrolul

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanul toaletelor de la stadionul Arcul de Triumf, înainte de Dinamo - Petrolul

Sursa: news.ro

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanul toaletelor de la stadionul Arcul de Triumf, înainte de Dinamo – Petrolul. Jandarmeria Capitalei a anunţat, vineri, că, în urma verificărilor efectuate la arena Arcul de Triumf, unde se va juca meciul Dinamo -Petrolul, au fost identificate materiale pirotehnice depozitate în tavanele toaletelor, cu scopul de a fi folosite în timpul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Petrolul se anunţă a fi un derby cu grad ridicat de risc, iar jandarmii au făcut un control cu o zi înaintea meciului. Iar captura a fost una impresionantă.

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanul toaletelor de la stadionul Arcul de Triumf, înainte de Dinamo – Petrolul

În contextul meciului de fotbal dintre echipele FC DINAMO Bucureşti şi FC PETROLUL Ploieşti, din data de 26.08.2023, echipe mixte din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi Poliţiei Capitalei au desfăşurat activităţi de verificare a arenei sportive Arcul de Triumf, unde urmează a se disputa evenimentul sportiv.

Aceste demersuri au avut drept scop prevenirea introducerii de materiale interzise în arena sportivă, având la bază şi modul de manifestare al suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate materiale pirotehnice depozitate în tavanele toaletelor, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

Reclamă

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate să continue cercetările„, a anunţat Jandarmeria, conform news.ro.

Potrivit sursei citate, deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracţiune şi se pedepseşte în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

Meciul Dinamo – Petrolul, contând pentru etapa a 7-a a Ligii 1, va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.45, şi va fi în format live text pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1. Echipele de start 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) Vezi toate știrile
Citește și