Închide meniul

România – Franța, în sferturile Campionatului European. Un nou duel contra campioanei olimpice

Dan Roșu Publicat: 9 septembrie 2023, 8:38

Reclamă
România – Franța, în sferturile Campionatului European. Un nou duel contra campioanei olimpice

România - Franța, în sferturile Campionatului European

România - Franța, în sferturile Campionatului European

România – Franța e unul dintre meciurile tari în sferturile de finală ale Campionatului European de volei masculin. Franţa a trecut în optimi de Bulgaria, scor 3-0 (25-21, 25-21, 25-15).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au întâlnit Franţa şi în faza grupelor, când s-au impus cu 3-1. Franţa a pierdut doar în faţa României, la Euro 2023, în rest a câştigat celelalte cinci dispute.

România – Franța, în sferturile Campionatului European

“La Varna, România va mai încerca încă o mare surpriză, dar va fi infinit mai greu. Să avem încredere în băieţii noştri! HAI ROMÂNIA!”, este mesajul FR Volei.

Meciul se va disputa luni.

Reacția președintelui FR Volei, după performanța naționalei de la Campionatul European

Reacția președintelui FR Volei a venit după performanța naționalei de la Campionatul European. Oficialul a vorbit despre rezultatul echipei naționale de volei masculin.

Reclamă

Selecționata de volei masculin a României s-a calificat în sferturile Campionatului European de volei masculin, după victoria în fața Croației, cu scorul de 3-2. „Tricolorii” nu au mai participat în această fază a competiției din anul 1983.

Victoria a venit după două modalități de joc, am avut două seturi bune, apoi au câștigat ei două. Băieții au fost constanți, iar ultimul set l-au câștigat cu brio. Finalul a fost unul cu emoții foarte mari. Iată că băieții au fost constanți, au făcut puncte și au ținut mingea în joc.

Este o performanță care vine după trei ani de muncă. Vorbim de 7-8 ani de încercare în care juniorii au ajuns la turnee finale. Acum, la acest turneu final, sunt copiii care au fost la aceste turnee finale. Acesta a fost secretul.

Reclamă 4 / 0/3

Un milion de la bugetul de stat și încă atât își se mai retrage din venituri. Nu suntem o Federație bogată, dar sperăm să devenim bogați prin rezultate. Eu cred că o echipă națională bună se face prin jucători care joacă de cel puțin un an constant la echipa de club.

Sergiu (n.r. Stancu) este un produs al școlii românești. Este un antrenor care are mai multe titluri naționale, s-a călit la focul performanței. Am avut încredere și am pornit la acest drum. Am primit acceptul și vom organiza o grupă de Campionat European în 2025 și 2026”, a spus președintele FR Volei, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și