Închide meniul

Emma Răducanu, după ce a ajuns pe locul 214 WTA: „Sezonul următor mă voi întoarce”

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2023, 10:14 / Actualizat: 7 octombrie 2023, 21:20

Reclamă
Emma Răducanu, după ce a ajuns pe locul 214 WTA: „Sezonul următor mă voi întoarce

Emma Răducanu, după ce a ajuns pe locul 214 WTA

Emma Răducanu, la antrenament / Profimedia Images

Emma Răducanu, după ce a ajuns pe locul 214 WTA: „Sezonul următor mă voi întoarce”. Emma Răducanu, fostă campioană la US Open, a recunoscut că a fost dificil să urmărească de pe margine turneele de Grand Slam din acest an, ca urmare a operaţiilor la încheieturile mâinilor şi la gleznă pe care le-a efectuat, însă intenţionează să revină în circuit anul viitor, după ce coborât sub locul 200 în clasamentul WTA, informează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu, al cărei tată este român, a cucerit primul său titlu de Grand Slam în 2021 la New York, la doar 18 ani, după ce a acces pe tabloul principal venind din calificări.

Emma Răducanu, după ce a ajuns pe locul 214 WTA

Ea nu a mai jucat însă din luna aprilie a acestui an şi a ratat turneele de la Roland Garros, Wimbledon şi US Open, ajungând pe locul 214 în ierarhia mondială.

Britanica a dezvăluit că a început antrenamentele în luna august, după intervenţii chirurgicale la încheieturile ambelor mâini şi la una dintre glezne.

„Sezonul următor mă voi întoarce”, a declarat ea pentru BBC. „În acest sezon, toate Grand Slam-urile s-au încheiat, aşa că a fost dificil să le urmăresc cum trec, dar am încercat să rămân pe linia mea cât mai mult posibil şi să mă concentrez pe recuperarea mea”, a adăugat jucătoarea în vârstă de 20 de ani.

Reclamă

După succesul răsunător de la Flushing Meadows, Emma Răducanu nu a mai reuşit să treacă de turul al doilea la un turneu de Mare Şlem, atrăgându-şi numeroase critici.

„Faptul că încă vorbesc despre mine, chiar dacă nu sunt la aceste evenimente, este doar un compliment. Cineva mi-a spus: ‘Îngrijorează-te când nu vorbesc despre tine’. Wimbledonul este un vis şi a crescut mereu. Este încă visul suprem să câştigi Wimbledonul”, a mai afirmat Emma Răducanu în interviul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și