Închide meniul

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 a fost live în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2023, 15:28 / Actualizat: 24 septembrie 2023, 18:01

Reclamă
Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 a fost live în AntenaPLAY

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 e live în AntenaPLAY, vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 15:30

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 e live în AntenaPLAY / Profimedia Images

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 a fost transmis exclusiv în AntenaPLAY  duminică. Cele mai cunoscute nume de slalom se află în Londra, în acest weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este a 43-a ediţie de Canoe Slalom World Championships, iar competiţia are loc la Centrul Lee Valley, care a fost contruit pentru Jocurile Olimpice din 2012, găzduite de capitala Angliei.

Canoe Slalom World Championships | Lee Valley 2023 a fost live în AntenaPLAY

Este a doua oară când Londra organizează concursul, după ediţia din 2015. Competiţia este una extrem de importantă, pentru că deţine bilete de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris.

La start, se vor afla 302 sportivi, din 58 de ţări, miza fiind una uriaşă. La caiac, vor fi 15 locuri care duc la Jocurile Olimpice, iar la canoe, 12 sportivi vor ajunge la Paris, în 2024.

Cele mai mare nume ale slalomului vor fi live în AntenaPLAY. Mallory Franklin şi Joe Clarke sunt şi ei pe listă, alături de Sideris Tasiadis şi Andrea Herzog. Jessica Fox este numele pe care îl vom auzi atât la caiac, cât şi la canoe.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:18 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” Vezi toate știrile
Citește și