Închide meniul

Andy Murray vrea la Jocurile Olimpice din 2024: „Ar fi a cincea mea prezenţă”

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2023, 12:41

Reclamă
Andy Murray vrea la Jocurile Olimpice din 2024: „Ar fi a cincea mea prezenţă

Andy Murray vrea la Jocurile Olimpice din 2024

Andy Murray, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andy Murray (36 de ani) vrea să participe la Jocurile Olimpice din 2024. Murray a declarat că speră să participe la a cincea şi probabil ultima sa ediţie a Jocurilor Olimpice, anul viitor, la Paris, după ce dublul medaliat cu aur s-a retras de la JO Tokyo la simplu din cauza unei accidentări, informează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoţianul în vârstă de 36 de ani a cucerit prima sa medalie de aur la JO de la Londra în 2012 şi a mai câştigat încă una la Rio 2016, dar a renunţat la competiţia de simplu de la Tokyo, în urmă cu doi ani, din cauza unei întinderi la coapsă.

Murray a concurat totuşi la dublu, alături de Joe Salisbury, iar cei doi au ajuns în sferturile de finală.

Andy Murray vrea la Jocurile Olimpice din 2024

„Mi-ar plăcea să joc la încă o ediţie a Jocurilor Olimpice. Am avut experienţe emoţionante de-a lungul carierei mele la Jocurile Olimpice. Am fost încântat de fiecare dintre ele. Mi-ar plăcea să am oportunitatea de a juca anul viitor la Paris. Ar fi a cincea mea Olimpiadă şi, cel mai probabil, ultima”, a declarat Murray.

Murray, triplu campion de Grand Slam şi fost număr unu mondial, a luptat pentru a urca în clasamentul mondial după ce a suferit o operaţie la şold în 2019 şi se află în prezent pe locul 41 ATP.

Reclamă

Săptămâna trecută, el a ajutat echipa Marii Britanii să ajungă în sferturile de finală ale Cupei Davis, fază în care va întâlni Serbia în noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” Vezi toate știrile
Citește și