Închide meniul

Florin Prunea anunţă posibila fuziune de la Craiova: „Domnul Rotaru a dat un semnal destul de clar”

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2023, 8:28

Reclamă
Florin Prunea anunţă posibila fuziune de la Craiova: „Domnul Rotaru a dat un semnal destul de clar

Florin Prunea anunţă posibila fuziune de la Craiova

Suporterii Universităţii Craiova la meciul din vară cu Oţelul Galaţi / Hepta

Florin Prunea anunţă posibila fuziune de la Craiova. Fostul internaţional susţine că cele două echipe ale oraşului, Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948, au bugete de 15 milioane de euro şi că împreună ar lupta la titlu an de an în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am tot trecut prin Craiova și așa se vorbește, vorbesc oameni care chiar știu ce vorbesc acolo. Se pare că așa va fi până la urmă. Eu cred că ar fi foarte bine, nu sunt în tabăra celor care spun că e foarte bine să fie două echipe în Craiova.

Eu cred că din punct de vedere economic Craiova nu poate avea niciodată două echipe. Sigur, sunt și oameni din privat care pot ține o echipă fără probleme, dar puterea economică a orașului este una care nu poate ține două echipe.

Florin Prunea anunţă posibila fuziune de la Craiova

Craiova a fost o singură dată cu titlul pe masă, cu CFR, dar a fost anul în care la Craiova lucrurile au mers exact cum trebuie să meargă la un club profesionist, în sensul că nu s-au schimbat foarte multe lucruri.

Meciul ăla se câștiga dacă aveau suporterii. Au avut 1-0, dar a contat foarte mult lipsa spectatorilor. Din păcate, ce a urmat în toți acești ani, schimbări de antrenori, vânzări de jucători, întoarceri de jucători.

Reclamă
Reclamă

Sunt două vestiare grele, și la Rotaru, și la Mititelu, și trebuie ținute în frâu, nu neapărat cu biciul, de oameni cu personalitate, de antrenori specializați, de oameni care, în momentul în care intră în vestiar, domnul Bancu și, dincolo, domnul Bahassa să nu mai întârzie patru zile.

Asta dă dovadă că e ceva în neregulă cu cele două vestiare. Atunci trebuie oameni cu personalitate, când intră în vestiar, jucătorii să se uite la ei și să spună ’cu ăsta nu merge așa’.

Când vor înțelege cei de acolo că nimic nu e întâmplător, cu siguranță vor veni și performanțele, pentru că oamenii investesc foarte mult. Rotaru a avut buget și de 12-15 milioane, la fel și dincoace, Adrian Mititelu. Cu banii ăștia trebuie să faci și performanță, performanța înseamnă titlul, cam așa o văd eu.

Reclamă

Eu cred că domnul Rotaru a dat un semnal destul de clar: ’Dom-le, eu nu prea mai vreau singur, am nevoie de sprijinul orașului’, eu zic că a fost destul de clar. Îndepărtarea lui Cârțu, a lui Craioveanu, nu mai zic de Neagoe după două etape, eu cred că spune ceva.

Eu așa văd lucrurile din exterior. Și zvonurile astea, că dânsul ar vrea să vină la o echipă mai aproape de București se pare că sunt adevărate”, a declarat Florin Prunea, citat de digisport.ro.

Echipa lui Adrian Mititelu şi-a schimbat numele în mod oficial

Între timp, echipa lui Adrian Mititelu a fost nevoită să îşi schimbe numele. Clubul U Craiova 1948 SA a devenit, în mod oficial, FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A.

”Având în vedere Certificatul de înregistrare mențiuni al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj emis la data de 19.07.2023, Rezoluția Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj nr. 10702 din 18.07.2023, precum și Certificatul de Identitate Sportivă nr. 143 din 22.05.2015, nr. de identificare din Registrul Sportiv DJ/A3/00001/2015 și mențiunile cuprinse în acesta cu privire la modificarea denumirii structurii sportive, aprobă schimbarea denumirii clubului U Craiova 1948 SA în FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A.”, a transmis FRF, într-un comunicat postat pe site-ul său.

Schimbarea numelui clubului vine ca o consecinţă a procesului câştigat de Mihai Rotaru cu Adrian Mititelu în privinţa palmaresului Universităţii Craiova. Adrian Mititelu a apărut recent şi cu un alt logo, el fiind nevoit să schimbe stema fostei sale echipe.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon 6 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza
Citește și